Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стъкла на халогени.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стъкла на халогени.

Здравейте колеги! Може въпроса ми да е малко странен, но продават ли се въобще някъде прозрачните стъкълца на халогените. На моята Брава дори не са пластмасови, а са някакви найлонови, и преди няколко дена въпросната "мембрана" на единия халоген се скъса, и ми се иска да ги подменя. Проблема е, че не мога да намеря никъде в Русе подобен артикул. Моля за помощ!
    Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Re: Стъкла на халогени.

rossko написа:
    Здравейте колеги! Може въпроса ми да е малко странен, но продават ли се въобще някъде прозрачните стъкълца на халогените. На моята Брава дори не са пластмасови, а са някакви найлонови, и преди няколко дена въпросната "мембрана" на единия халоген се скъса, и ми се иска да ги подменя. Проблема е, че не мога да намеря никъде в Русе подобен артикул. Моля за помощ!
    ?! как така найлонови?! Я дай тука една снимка да ги видим. Аз досега найлонови "стъкла" на халогени не съм виждал. А на бравата имам халогени и са си стъклени....
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Утре ще направя някоя снимка и ще видите. На пръв поглед изглеждат пластмасови, но при допир се усеща, че не са. Не че е някакъв проблем и така, обаче не е много приятно. Лесно се замърсяват, а това влияе върху качеството на светлините. Проблема е, че трудно се намират по магазините само стъклата на халогените.
      Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Коментар

Някой си е играл на Гаьовщина по колатати .Само стъкла няма да намериш купи си халогени във форума гъмжи от обяви че продават коли на части ,раглобявал съм халоген и съм сигурен че оригинално е стъкло.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
          Някой си е играл на Гаьовщина по колатати .Само стъкла няма да намериш купи си халогени във форума гъмжи от обяви че продават коли на части ,раглобявал съм халоген и съм сигурен че оригинално е стъкло.
          Свалял ли си стъклата от халогените,че аз нещо се опитвам,но не мърдат и отчупих вече едно малко крайче..Иначе 100% е стъкло..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Koлега, този вариант с купуването на нови халогени е нелеп. Това е все едно да ти се скъса копче, и затова да си купиш нов балтон. Моите халогени си работят, и никога не бих затворил пари за други, само защото отпред са със стъкло.

Коментар

Стъклени са. Аз имах пукнато стъкло на единия и си купих халоген, нов, а стария го подарих на приятел. Той свалил стъклото и поръчал на джамджия точно като диаметър, но обикновено, с дебелина 3mm. Излязло му доста евтино. Закрепил го със силикон по някакъв начин и го ползва. Аз го предупредих, че това стъкълце няма да издържи на температурните промени, нито на камъчетата по пътя, на напук, вече повече от половин година си стои..
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

И все пак на въпроса: Намира ли се някъде по магазините само тази част от фара за мъгла? Или трябва да ходим както казва колегата горе при стъклари да ни правят отливки.

Коментар

Само стъкла не се продават
                  BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Не съм свалял стъкло от халоген не съм и сменял моите но беше ми попаднал един незнайно от къде се намери из кашоните ми с чарколи и си правих експерименти с него докато не му счупих стъклото та от там съм сигурен че е стъкло.
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

колега има по 20лв за брой хубави оригинални халогени от колеги от форума.Само стъкло няма да намериш, а ако не ти за дават пари.... ми залепи ги с тиксо щом работят.

Коментар

Working...
                      X