Здравейте колеги! Може въпроса ми да е малко странен, но продават ли се въобще някъде прозрачните стъкълца на халогените. На моята Брава дори не са пластмасови, а са някакви найлонови, и преди няколко дена въпросната "мембрана" на единия халоген се скъса, и ми се иска да ги подменя. Проблема е, че не мога да намеря никъде в Русе подобен артикул. Моля за помощ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стъкла на халогени.
Collapse
X
-
Re: Стъкла на халогени.
rossko написа:Здравейте колеги! Може въпроса ми да е малко странен, но продават ли се въобще някъде прозрачните стъкълца на халогените. На моята Брава дори не са пластмасови, а са някакви найлонови, и преди няколко дена въпросната "мембрана" на единия халоген се скъса, и ми се иска да ги подменя. Проблема е, че не мога да намеря никъде в Русе подобен артикул. Моля за помощ!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Утре ще направя някоя снимка и ще видите. На пръв поглед изглеждат пластмасови, но при допир се усеща, че не са. Не че е някакъв проблем и така, обаче не е много приятно. Лесно се замърсяват, а това влияе върху качеството на светлините. Проблема е, че трудно се намират по магазините само стъклата на халогените.Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!
Коментар
-
dani389 написа:Някой си е играл на Гаьовщина по колатати .Само стъкла няма да намериш купи си халогени във форума гъмжи от обяви че продават коли на части ,раглобявал съм халоген и съм сигурен че оригинално е стъкло.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Koлега, този вариант с купуването на нови халогени е нелеп. Това е все едно да ти се скъса копче, и затова да си купиш нов балтон. Моите халогени си работят, и никога не бих затворил пари за други, само защото отпред са със стъкло.Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!
Коментар
-
Стъклени са. Аз имах пукнато стъкло на единия и си купих халоген, нов, а стария го подарих на приятел. Той свалил стъклото и поръчал на джамджия точно като диаметър, но обикновено, с дебелина 3mm. Излязло му доста евтино. Закрепил го със силикон по някакъв начин и го ползва. Аз го предупредих, че това стъкълце няма да издържи на температурните промени, нито на камъчетата по пътя, на напук, вече повече от половин година си стои..
Коментар
-
Не съм свалял стъкло от халоген не съм и сменял моите но беше ми попаднал един незнайно от къде се намери из кашоните ми с чарколи и си правих експерименти с него докато не му счупих стъклото та от там съм сигурен че е стъкло.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар