кое масло бихте взели за Брава 1.4 на 110хил км.Искам да е супер ка4ествено защото съм 4увал 4е от масло не е добре да се пести.Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кое масло е добро
Collapse
X
-
Castrol
Още един глас за кастрол.Всичките коли които съм имал до момента съм карал с Castrol (различни видове) и никога не съм имал грижи.Един път реши да се доверя на AJIP защото един причтел го вкарваше и ме убеди колко е хубаво в резултата на което направих ремонт на мотора.Масло на 2000 километра разтъркано между пръститесе усещаше все едно има пясък в него.Много хора тук ще ти кажат че италианските масла са най-удачни за нашите коли,но моч съвет е за нищо на света италианско масло.Не може масло пълна синтетика да е по-евтино от минералните масла на другите марки и да е качественно.А на тутела само като и видя опаковката и ми става ясно за качеството.Моя съвет е Castrol или Mobil.
Коментар
-
sachma написа:Един глас за Валволин, има едно дето е за коли над 100000км. и според мен е доста добро.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всеки сам преценява според двигателя и почти винаги е фен на дадена марка - аз съм с Elf Competion STI (полусинтетика 10W40) - най вероятно е турско, но пък съм сигурен че не е менте, защото се прави в рафинерията и се бутилира в заводите на Renault в Турция. Сменям го твърдо на 15-16 хиляди.
Коментар
-
Vladim написа:И аз да споделя с, какво карам - Motul 6100 Synergie 10W40 Смятам, че след, като италианските масла са известни само в Италия не бива да се приемат за особено добриSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Абсолютно правилно Влади... аз съм сЪщо с такова ОТ доста време и трудно ще помисля за друго.Ама на наш’те дебели глави трудно ще им набиеш!Лично аз съм написал кофа мастило защо да и защо не!.. Да са живи и здрави.... СЕЛЕНИЯ ФОРЕВЪР.... !!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар