Къде мога да намеря масло SELENIA

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Къде мога да намеря масло SELENIA

Collapse

X
- 

Я да запитам аз това за селената. Верно ли само със селена трябва да се движат Фиатите или .... Аз сега съм с ЕЛФ Турбо Дизел и мога да ви кажа че си шушка двигателчето! Между другото някой беше питал за разхода на 1,9JTD : 800км(200 градско(с ряз) 600 извънградско) разход 45л(магистрала 120-140км/ч).Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
 Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар
- 

не само със Seleniaно е препоръчителноно доколкото съм чел тук, Selenia Turbo Diesel май не е много добър избор, за разлика от маслата за бензинови двигателис каквото си решишсамо да не е по-нисък клас от препоръчваното от Фиатколата ти е с доста модерен и нов двигател, така че парите за хубаво масло не са излишни :Drustson написа:Я да запитам аз това за селената. Верно ли само със селена трябва да се движат Фиатите или .... Аз сега съм с ЕЛФ Турбо Дизел и мога да ви кажа че си шушка двигателчето! Между другото някой беше питал за разхода на 1,9JTD : 800км(200 градско(с ряз) 600 извънградско) разход 45л(магистрала 120-140км/ч).
 Коментар
- 

няма проблемипросто експлоатационният му клас SF не е от най-съвременните евентуално вече да отговаря на най-съвременния, просто не са му изкарали нов сертификат (може би)докато маслото за бензиновите мотори, отговаря на най-съвременния клас - SLjambo написа:верно ли товаsev написа:но доколкото съм чел тук, Selenia Turbo Diesel май не е много добър избор, за разлика от маслата за бензинови двигатели , аз съм със такова но не съм забелязъл проблеми, ако някой е имал такива да каже , аз съм със такова но не съм забелязъл проблеми, ако някой е имал такива да каже
 Коментар
Реклама

Collapse

Например Александър Ауто и всички магазини за части за италиански автомобили!
 Например Александър Ауто и всички магазини за части за италиански автомобили!

Коментар