nelegalniq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за браво
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
waterboy написа:еми аз толко мога и да отделя.. наи много 3000лв за кола
Коментар
-
Тя колата като е обявена за 3200-3500,като покажеш парите и автоджамбазите свалят яко. Всичко е въпрос на много гледане и добър пазарлък.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
naskobg написа:stefaka222 написа:Абе как бе нали им казват ПЕЕЧКИИ на дизелите как от печка може да умреш от студ Бензинката иска повечко обороти за да върви, а JTD си върви супер след 2000 оборота все пак е турбо.НО!!! много трудно ще се намери читав комон рейл аз търсих 2 месеца ’’’печка’’’ и все боклуци намирах или прекалено скъпи и си взех ’’бензинова резачка’’Колите са 2 вида с нафта и бензин или хибриди с батерий, т"ва газта е измислена само за запалки и газови котлони хич си нее работа да ти е на колата мани бегай.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Stefanaki написа:Ако искаш зимата да "умираш от студ" и да наливаш газ в резервоара си вземи JTD.Иначе може да зареждаш газ ако си вземеш 1.8
Коментар
-
На мен друго ми направи впечатление и съм по-скоро любопитен да науча, така ли е и при другите дизелаци. Преди няколко дни се возих в Аудито на един приятел - А6, 2,5 ТДИ - голяма лимузина, тинтири-минтири, ама едно, че не беше топло, второ - миришеше на нафта вътре, като в автобус и ми се стори недостатъчно обезшумена, като за такъв клас автомобил. Аз и без това не съм почитател на дизелите, но с нищо не ме впечатли тази ми ти лимузина. Иначе, няма спор - широка, комфортна, но - нищо особено, а и като прибавим тези недостатъци, малко смущаващо ми се видя...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:На мен друго ми направи впечатление и съм по-скоро любопитен да науча, така ли е и при другите дизелаци. Преди няколко дни се возих в Аудито на един приятел - А6, 2,5 ТДИ - голяма лимузина, тинтири-минтири, ама едно, че не беше топло, второ - миришеше на нафта вътре, като в автобус и ми се стори недостатъчно обезшумена, като за такъв клас автомобил. Аз и без това не съм почитател на дизелите, но с нищо не ме впечатли тази ми ти лимузина. Иначе, няма спор - широка, комфортна, но - нищо особено, а и като прибавим тези недостатъци, малко смущаващо ми се видя...Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Днес се загледах в цените на алфа 156 в мобилето и забелязах че има добър избор за около 2000-2800. Вярно, че са бензинки но с един ГИ(ако няма вече монтиран) се оправя работата. Намират се и някой дизели ма са малко по скъпи. Проблем на 156-ците е окачването, но гледам има възможност за рециклиране. Така, че колегата waterboy ако не е решил твърдо да е браво и да е дизел, може да хвърли едно око и на алфите, те са като сестри на фиатите . А и 156 е голяма и удобна кола.
Коментар
-
Моя съвет към теб е повече търпение и ако си купуваш кола гледай да е от частно лице и да направиш една диагностика. Аз си купих колата от подписа ми преди около 2 месеца има си дребни забелжки, но я взех за 2700(от 3500 цена) със разходи по прехвърляния смяна на масла и т.н 3500. Така че търпение и търсене му е майката. Успех дано попаднеш на нещо читавоFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Здравейте колеги!Дайте съвет,че фалирах.Преди година купих Браво 1.4 1996 на дъщеря ми.В момента ми гори градско 14-15 бензин-почти такси.Носих го на специалист,но според него компютъра управлява мотора перфектно,свещи сменени,кабели,компресия нормална,мотора е много нов-около 130 000(колата киснала няколко години по австрийски автокъщи).На мен ми звучат малко високи оборотите на празен ход(по оборотомер около 950),но според незнамкакво си устройство били по каталог.Не мога да се преборя с детето и майка и за газ-дайте смели и обективни съвети,които и те да прочетат та да оправим малко нещата.
Коментар
-
И на мен моето 1.6 зимата се побърка амен амен двайсе с настъпване. Баш такси И аз се чудя нещо се прееба ли и аз сам на 2.5 км от работата. А иначе ходя по обяд да земам закуски от една бутка на 600 м от работата. Иначе за 2.5 км едвам стигам една черта на стрелката да ми загрее. Иначе преди месец пак въртях 10-12 км градско със задръствания и не може да загрее много - половината от средата докато лятото минаваше средата и пускаше перката за такива разстояния. А лятото отидох до варна, там навъртях 150 км и се върнах в търново и покарах още 110 км градско т.е. 440 км извън градско и градско общо 700 км които ги изминах със 60 л което ми дава към 8.6 / 100 което е доста добре като се има в предвид че във варна карах с доста задръствания и освен това на отиване до там на магистралата "нямаше лабаво" Искам да допълня че сега като се прибирам вечер от работа по главната улица няма движение и включвам и дори пета и си подпирам леко крака на газта 50-60 км/ч ама все си ми гори много и това си е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар