Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slav4o_vt написа:
    И на мен моето 1.6 зимата се побърка амен амен двайсе с настъпване. Баш такси И аз се чудя нещо се прееба ли и аз сам на 2.5 км от работата. А иначе ходя по обяд да земам закуски от една бутка на 600 м от работата. Иначе за 2.5 км едвам стигам една черта на стрелката да ми загрее. Иначе преди месец пак въртях 10-12 км градско със задръствания и не може да загрее много - половината от средата докато лятото минаваше средата и пускаше перката за такива разстояния. А лятото отидох до варна, там навъртях 150 км и се върнах в търново и покарах още 110 км градско т.е. 440 км извън градско и градско общо 700 км които ги изминах със 60 л което ми дава към 8.6 / 100 което е доста добре като се има в предвид че във варна карах с доста задръствания и освен това на отиване до там на магистралата "нямаше лабаво" Искам да допълня че сега като се прибирам вечер от работа по главната улица няма движение и включвам и дори пета и си подпирам леко крака на газта 50-60 км/ч ама все си ми гори много и това си е.
    Така с този калпав термостат и 30 на 100 може да стигнеш... Провери го, но май си е заминал. Не за 10-12 км градско, а за 2-3 км бензинката трябва да е загряла.
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

waterboy написа:
      Алфите не ми харесват колега.Държа да е дизел, поради икономията не за друго никога не сам харесвал дизела, мразя колата да ми трака но уви, ако имах пари да карам на бензин... не бих карал фиат ако разполагам с поваче пари, но всеки преценява и копува според джоба си
      Разход (Бензин+АГУ) ≤ разход (дизел) при обявените цени на горивата за днес (14.01.2011) на сайта на ЛУКОЙЛ и обявените разходи на гориво тук (към разхода на 100 16v SX- GT съм добавял 1,5л/100км, обусловен от АГУ-то).[/url]
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
      X