Здравейте колеги, искам да попитам дали броня и предни калници от марея ще станат на браво sx ot 97a?мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за съвместимост на броня и калници
Collapse
X
-
dani389 написа:Ако сменяш всичко заедно няма причина да не стане.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
това не е колата , но цвета е същия http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsне предполагах, че има толкова много нюансиBravo 14 12V 1997
Коментар
-
Имам и Браво и Мареа и затова ти казвам. Свалял съм броните и на двете и захващането е 1:1 като места и брой на дупките. Друг е въпроса ,че трябва да са си калници от Мареа с броня от Мареа , калници от Браво с броня от Браво другите комбинации водят до смешни резултати (в случая умишлено пропускам варианта за микс от Мареа и Браво ХГТ ,тъй като тук говориме за малките мотори). За препоръчване на човек,който да го направи в момента се въздържам.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Освен ако не си HGT, няма да станат.[/quote]жалко много се надявах. мерси колега, а апропо сравнително евтини бояджийски услуги в и около софияможете ли да ми препоръчате?[/quote]Здравей,колега. Занимавам се с тенекеджийски и бояджийски услуги и се намирам в Нови Искър.Ако проявяваш интерес начините за връзка с мен са ЛС, имейл_rays@abv.bg или GSM:0884 61 61 77 и 0894 72 57 27-Тодор.Жена в колата е като звезда в небето-ти я виждаш,тя тебе не...
Коментар
-
kosmos841 написа:колега manot24 какво трябва да се преправя, за де се сложат мерйските на бравото, защото си мисля че ще е доста по евтино да купя 2 калника и броня същия цвят вместо един + броня, които да се пребоядисваFiat Marea 2.4 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар