Колеги, ще ми се да махна оригиналните фарове на Темпрата и на тяхно място да монтирам 4 кръгли фара, да речем от БМВ 3. Някой правил ли е такава операция, да даде някакъв съвет? Виждал съм доста Пасати с 4 кръгли фара... И без това рефлекторите вече са ми доста потъмнели... Вместо да сменям фаровете, да сложа 4 кръгли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
4 кръгли фара на Темпра ?
Collapse
X
-
Е те на пасатите го правят по възможно най-селския начин - слагат отпред маска,която разделя фара им на 2 и реално само изглежда с 4 (сега взехме един служебен и е така направен).Може да има вариант да се сложат ама не мисля че ще успееш да нагодиш всичките луфтуве и т.н. дето ще се получат.Иди в някоя морга и ги помоли да ти дадат и да мериш от каква кола ще застанат най-добре и така Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
-
gaginev написа:Просто смени рефлекторите.Какво им е толкоз на тези фарове.
Коментар
-
Със сигурност има такава фабрика(за елементи и изделия от стъклопласт или стъклопакет) абе незнам точно, някъде край Приморско,но не знам точно къде.Правят лодки,водни коела и други щуротии.На една колежка мъжът и работеше там,но напусна.Все пак мога да я попитам и да ти драсна,щом си решил да тунинговаш.Успех.
Коментар
-
Сетих се за нещо друго - "папие-маше". Едно време по трудово в училище правехме разни неща от хартия и лепило. Технологията е идеална. Ако човек има нерви да лепи парченца хартия, може да се получи доста добро изделие. Отгоре се минава с няколко слоя лак, най-отгоре с авто-емайл лак и готово. Като изляза в отпуск може да си поиграя малко. Ако се получи - на някоя сбирка може да видите резултата на живо
Коментар
-
Immortal написа:Сетих се за нещо друго - "папие-маше". Едно време по трудово в училище правехме разни неща от хартия и лепило. Технологията е идеална. Ако човек има нерви да лепи парченца хартия, може да се получи доста добро изделие. Отгоре се минава с няколко слоя лак, най-отгоре с авто-емайл лак и готово. Като изляза в отпуск може да си поиграя малко. Ако се получи - на някоя сбирка може да видите резултата на живо
Коментар
-
колега не се остявяй, опитай. Идеята е супер, така че не му мисли а се захващай с проекта. и после с реализацията, освен това само една идея ще ти дам. Там където лепят брони по принцип правят чудеса. Аз имах едно митсубиши преди време дето "малко му промени формата на маската с един колоездач "и онези момчета от сто брони и парченца ми направиха моята, после малко кит и беше като нова след като я боядисах Така че, харесй си фаровете и след това мини през някоя от тези работилнички и малко игра със шкурката и бас се хващам че ще стане супер яко и нали знаеш Съдбата помага на Смелите.Не оставяи мечтата или идеята да избяга.сигурен сум че ще стане якоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
колега какво стана, прави ли опити, че и на мен ми се върти нещо из главата, само че с фарове на пунто, ама от новитеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар