Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за стъпково моторче?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Въпрос за стъпково моторче?

Danchojn написа:
    elinor написа:
    Здравейте.Имам питане за стъпково моторче на Фиат Брава 1,2 16V.Ако може някой да ми каже къде се намира,и ако се изчисти,дали после ще трябва да се обучава нещо като при дебитомера.И второ питане.Става дума за маслото на колата.Постоянно ми изчезва и то само когато съм на изваън градско каране.Тогава я карам със около 110 км/ч при 3000-3200 об.Засекох на около 6000 км. изминати съм долял около 500-600 гр.Става дума за градско и извън градско.Карам я със SELENIA GOLDБлагодаря много.
    Аз лично, мисля че проблем в двигателя няма поради този факт - с удебеленото. Как е сигурен колегата в това незнам. Ако са сегменти ще си гори и в града. За мен проблема си е изцяло в маслото, още повече, че моят личен опит, "помни" поне 10 подобни случая. Дори и с по-големи разходи, а сега не се долива!Стъпковото моторче, ако не го сменяш, мисля че няма какво да се обучава, при грамотно отремонтиране.
    Засекох я извън градско,че харчи защото като отида до Пловдив и на дтугият ден проверявам маслото и се оказва,че е изхарчила,а има и моменти когато до там не го пипа изобщо.Най-фрапиращото,е че навръщане от Пловдив ми харчи повече(поне доколкото засичам по щеката)Предполагам,че всичко идва от това,че Пловдив-София има повече и по-продължителни баири и повече се напряга двигатела.
    Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas

Коментар

Working...
    X