Някой може ли да ми препоръча някви чистачки за Мареата /къса и дълга/ , които да са хубави и на прелична цена. Тъпите "наркоманчета" ми откраднаха старите и сега съм с някви калпави. Разбрах, че тези които са с графитено покритие са по-хубави. Вие какво мислите? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки ?
Collapse
X
-
Купил съм и за двете коли чистачки SCT - немски са. Чистят супер, а са по-евтони от Champion-a. Графитни са, точно каквито търсиш. Доскоро карах със Champion, но разликата в цената е огромна, а в качеството не откривам. Две чистачки ми излезнаха към 11 лв. ако не се лъжа. Ако си заинтересован ще ти кажа и адрес на магазина.
-
Аз карам с някви немски - графитни със спойлери и такива разни глезотии - СУПЕР БОКЛУЦИ така скърцат, че чак ме будят. :D Ама все не се сещам да ги сменя, като вали не ми се слиза през другото време не се сещам и така си я карам, ако са хубави тези шампиони ще ги пробвам.Почиствам пътни знаци.
Коментар
-
icko PB7932XB написа:Аз карам с някви немски - графитни със спойлери и такива разни глезотии - СУПЕР БОКЛУЦИ така скърцат, че чак ме будят. :D Ама все не се сещам да ги сменя, като вали не ми се слиза през другото време не се сещам и така си я карам, ако са хубави тези шампиони ще ги пробвам.
Коментар
-
Alexius написа:icko PB7932XB написа:Аз карам с някви немски - графитни със спойлери и такива разни глезотии - СУПЕР БОКЛУЦИ така скърцат, че чак ме будят. :D Ама все не се сещам да ги сменя, като вали не ми се слиза през другото време не се сещам и така си я карам, ако са хубави тези шампиони ще ги пробвам.Почиствам пътни знаци.
Коментар
-
Re: Чистачки ?
flx написа:Някой може ли да ми препоръча някви чистачки за Мареата /къса и дълга/ , които да са хубави и на прелична цена. Тъпите "наркоманчета" ми откраднаха старите и сега съм с някви калпави. Разбрах, че тези които са с графитено покритие са по-хубави. Вие какво мислите? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
здравейте, аз карам с две по 53см. БошТуин от OMV - 24.99лв. май бяха, скъпи са вярно е но преди това послушах познати колко са хубави тези за по 3 лв от Метро и тия боклучи освен че не чистеха ми надраскаха и стъклото малко (сега търся къде шлайфат стъкла да ми го оправят) затова си взех тези, заслужават си парите, прекрасни чистачки, нямам проблем с размера аз си купих колата с две по 53см, незнаех че трябва да са различни .FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар