Здравейте, колеги. Някой запознат ли е с този звяр- Fiat Innocenti Elba? Имам чувството, че колата ми е голяма антика, не толко заради годините (1994г., 1.4 двигател, бензин/ газ), а заради многозначителните почесвания по главата от страна на повечето майстори при който съм ходил. Това което знам е, че серията е правена в Бразилия. Четох някъде, че била комби варианта на Уно, ама кво да ви кажа- нямат много общо. По- скоро под капака е като Фиорино. Поне двигателят- който м/у другото е голям звяр- имам предвид че е много стабилен. Скоро сменях маслото- беше си бистро все едно сега съм го купил, а през последната година и половина и капка не съм му доливал. Мисля скоро да я продавам, ако трябва да съм честен (харесал съм си нещо по- новичко), но това после, тук просто исках да събера малко мнения за този...хммм... уникален модел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам си Fiat Innocenti Elba
Collapse
X
-
Приятно четене: http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_DunaOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
-
Точно този модел в България се брои на пръсти. Като се има предвид, че е и доста старичък, силно се съмнявам някой друг от съфорумците да е имал досега с такава.Пред нас (по-точно, пред пожарната, до която живея), преди много често спираше една такава. Вероятно беше на някой пожарникар. Но от много време не съм я виждал вече там.
Коментар
-
Re: Имам си Fiat Innocenti Elba
zaratulec написа:... Скоро сменях маслото- беше си бистро все едно сега съм го купил, ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар