Здравейте имам едно такова питане, има ли Fiat Panda 4x4 с Fire двигател
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Panda 4x4
Collapse
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Аз съм карал такава Панда - 1000 Fire 4x4 - в продължение на 5 години. Колата е добра, но вече са доста стари, имат голям недостатък, че не са много икономични коли (тъй като са 4х4) и при включено задно зимата може да качи разхода до към 9-10/100, но пък е като ТАНК. Колата е евтина за подръжка (цялата предница се прави за 100 лв с реглажа) има лека специфика в скоростната кутия (малко спъва колата в сравнение с обикновените) и скъпо е висящото коре (или както се казва - към 300лв ново). Каретата на кардана са по 50-тина лв, а кръстатото каре е към 10-15лв. Другото е евтино. Ако имаш въпроси пиши - карал съм я над 100к км и съм правил ВСИЧКО, а преди това и баща ми я кара 4 години.Забравих да допълня, че след ремонт на ходовата част (шарнири и накрайници) колата издржа бо хубавите ни дупки към 40 000 км и след това пак същото упражнение Много хора казват, че като си купиш Панда и трябва да се научиш да си сменяш шарнирите и накрайниците сам през 2 месеца. Не съм го забелязъл това нещо за 5 години каране всеки ден. И нещо друго - Читави панди 4х4 се намират или много скъпо или много трудно. Повечето са КЕНЕФИ за съжаление.
Коментар
-
Благодаря за информацията, за ремонтите не се притеснявам сам си ремонтирам колите просто пандата ми харесва като 4х4 кола, и ме интересуваше дали ще мога да монтирам дизелов двигател, че те имат по-голям въртящ момент и като и повдигна още малко окачването е перфектна за пресечени местности и гористи терени :"))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар