Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Липсващ филтър на купето?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Липсващ филтър на купето?

Здравейте колеги. Имам един лек въпрос към вас. Миналия ден кат нямаше ко да правя реших малко да поровя из фиата. Та на десния калник към купето в ъгъла се беше събрала малко шума и пръст. Махнах дясната кора под чистачките и там още една малка да ми е по удобно и ко да видя на дупката към вентилатора на парното няма нищо. Направо се вижда перката като е отворена клапата. Това нормално ли е на кола без климатик. В смисъл според мен там трябва да има филтър без значение има ли климатик или не. Ма на моята има само една дупка с две заработени щилки отстрани . Така фабрично ли е излязла или някои преди мен е решил да увеличи потока на въздух към купето. От там идва и другия въпрос има ли разлика във размера на пластмасовата кошница на филтрите за коли с климатик и без климатик. Щот кат гледам май ще се насочвам към раздела борса за такава кошница
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Пунто 1.1, 55 hp., 1995 г.Няма климатик.Положението е същото. Отвори за въздуха през който се виждат перките. Има си шпилки, но няма легло за филтър.По тази причина смятам, че колите [специално италианските] без климатик са си така, без филтър и легло за него.
    Прикачени файлове
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Тези без климатик нямат филтър на купето!
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Код:
         [url=http://... ]ЛИНК[/url]
        ЛИНК уффф. малко е дълъг линка. кликнете тук и ако успеете да го отворите(най-добре с internet explorer) та там има два вида филтри: единия на мен ми го дава сив, защото нямам климатик, а серийния му номер отговаря в ахм-ауто на тоя филтър. А втория наречен "filtering element" си мисля че е точно това което липсва. Може би това е по книгите, възможно в наистина колите без клима да нямат нищо таковаМодераторски екип на fiat-bg.org
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
        X