Въпроса ми е следния трябва ли да се демонтира малкото стъкло и по принцип има ли някакви особености.Искам на пролет да го сменям защото тази зима яко го подхвана кафявата чума - ръждата и много ме дразни.Имам и някои други въпроси някои ползвал ли е т гърнетата които предлагат axm auto защото ми писна от кръпки и "майстори и искам да го сменя на цяло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос отностно смяната на заден ляв калник Типо.
Collapse
X
-
Даааа, хубаво е че все професионалисти дават акъл тука :D :D :D . Колега, задните ти калници са на болтове, както и на Дедра, както и на Темпра. Махаш стопа, стъклото не се сваля. Проблем ще имаш единствено със силикона с който е залепен калника, но ако го подхванеш както трябва нее проблем. И още един съвет, отиди при италианеца и си избери и цвят.Успех
Коментар
-
Здравейте извинявам се че пиша в темата но и аз тези дни ще сменям заден десен и не е заварен така се вижда от силикона понеже е боядисан в цвят на купето но с отверка като го натиснеш се вижда сваляш стопа 4 видий го държат бронята пречи там също има болт и уплатнението на малкото стъкло мисля че трябва да се отлепи някой ако знае в русе къде мога да си намеря по евтин калник да пише
Коментар
-
denislav91 написа:Здравейте извинявам се че пиша в темата но и аз тези дни ще сменям заден десен и не е заварен така се вижда от силикона понеже е боядисан в цвят на купето но с отверка като го натиснеш се вижда сваляш стопа 4 видий го държат бронята пречи там също има болт и уплатнението на малкото стъкло мисля че трябва да се отлепи някой ако знае в русе къде мога да си намеря по евтин калник да пишеFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Абе тук в русе има и много не нормални, релетата (модула) на ел стъклата ми правеха проблем времено го бях оправил но един ден започна сама да смъква прозореца докато карам и изобщо докато не махнах клемите на аку. и реших да отида до средна кула и ми искаше човека 40 лева за някакво дето е стояло цял ден на дъждовете :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар