Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ангренажен ремък HUTCHINSON - мнение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ангренажен ремък HUTCHINSON - мнение

колеги някакво инфо за тая маркааз досега се Flenor съм слагал но ме убеди кръсника че това е по добро а той работи в Евро 07дали да го слагам
    Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

За компанията :HUTCHINSON е пазарен лидер в каучуковите изделия и на трите пазара, в които е навлязъл: автомобилен, индустриален и потребителски. Част е от химическия департамент на групата TOTAL.Глобалната структура на бизнеса позволява на HUTCHINSON да приложи уменията си и подпомага стремежа на компанията да задоволи напълно своите клиенти по отношение на: o качественото ниво o Непрекъснатото подобрение на продукцията o Способност за доставки из цял святhttp://www.euro07.bg/products/products.php?brand_id=85
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

с една дума да го слагам и да карам спокойно

Коментар

Tornado ти е цитирал продавача, не стана ли ясно?За да вървят продажбите ще напише, че въпросния ремък е косъм от сърна.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

не става въпрос за продавача аз също съм работил преди в евро07купих доста неща за мареята и то с много голяма отстъпка но ми е интересно що за марка е това

Коментар

Не е китайска, а френска.Съществуват от 1853 година, стартират с гумени ботуши.В сайта им пише повече от достатъчно.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Колега имам наблюдения към марките: HUTCHINSON i FLENOR само да ти кажа че тия ремаци се сменят с маслото... даже понякога неиздържат и 10000км. миналата година на 6 автомобила съм отварял главите за да сменя клапаните защото човека си е купил от Евро07 ремъка на супер тънка цена и какво става (сменя ремъка със клапаните)!!! послушай ме неси слагай този ремък! даже и ролката ако е "Бреда" и нея недей да слагаш ще свирне за отрицателно време... ако имаш камина запали я с ремъка многог бързо става !!!!

Коментар

Аз пък съм с ремък FLENNOR от 5 години и как така не е свирнал още?! Доколкото ми каза хит-ко FLENNOR само опаковат, ремъците са Gates, но колко е вярно не знам. Слагай Dayco да ти е мирна главата.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ролката едната е INA другата бреда но на лагера пише made in canada мдаа няма да е този ремък

Коментар

Аз също съм работил в Евро07 като шофьор-доставчик и с чиста съвест мога да кажа,че няма качествена стока от тази иначе голяма верига .Дайко наистина засега държат качество недостижимо от други фирми,но ако е КТБ т.е комплект с ролките,но всеки сам си преценя все пак в зависимост от цената.
                    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Внимавай от къде и какво Дайко слагаш,че моя пистовия ремък на 3000 км свири като за световно.Явно съм взел някакъв голям ментак.Ще го сменя с Гейтц на вероятно.

Коментар

Аз карам вече 40000 хил с HUTCHINSON и за сега няма нищо слагай такъв.
                        FIAT STILO SW 1.9 JTD 115

Коментар

колко смели хора има... някой ако иска може да сравни ремъка, да вземе например Хъчсън и Дайко или Гейтс или какъвто и да е било друг ремък и сам ще се убеди в дебелината и матеряла от който е направен. повече няма да коментирам... изразявам лично мнение от опита който имам...

Коментар

Working...
                          X