колеги някакво инфо за тая маркааз досега се Flenor съм слагал но ме убеди кръсника че това е по добро а той работи в Евро 07дали да го слагам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ангренажен ремък HUTCHINSON - мнение
Collapse
X
-
За компанията :HUTCHINSON е пазарен лидер в каучуковите изделия и на трите пазара, в които е навлязъл: автомобилен, индустриален и потребителски. Част е от химическия департамент на групата TOTAL.Глобалната структура на бизнеса позволява на HUTCHINSON да приложи уменията си и подпомага стремежа на компанията да задоволи напълно своите клиенти по отношение на: o качественото ниво o Непрекъснатото подобрение на продукцията o Способност за доставки из цял святhttp://www.euro07.bg/products/products.php?brand_id=85Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado ти е цитирал продавача, не стана ли ясно?За да вървят продажбите ще напише, че въпросния ремък е косъм от сърна..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не е китайска, а френска.Съществуват от 1853 година, стартират с гумени ботуши.В сайта им пише повече от достатъчно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колега имам наблюдения към марките: HUTCHINSON i FLENOR само да ти кажа че тия ремаци се сменят с маслото... даже понякога неиздържат и 10000км. миналата година на 6 автомобила съм отварял главите за да сменя клапаните защото човека си е купил от Евро07 ремъка на супер тънка цена и какво става (сменя ремъка със клапаните)!!! послушай ме неси слагай този ремък! даже и ролката ако е "Бреда" и нея недей да слагаш ще свирне за отрицателно време... ако имаш камина запали я с ремъка многог бързо става !!!!
Коментар
-
Аз също съм работил в Евро07 като шофьор-доставчик и с чиста съвест мога да кажа,че няма качествена стока от тази иначе голяма верига .Дайко наистина засега държат качество недостижимо от други фирми,но ако е КТБ т.е комплект с ролките,но всеки сам си преценя все пак в зависимост от цената.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар