Момчета при мен проблема продалжава - карета смених; макферсона оправен; рейката е перфектна - други идей - при завой независимо на ляво или дясно продалжава да пука яко нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно при завои предницата все едно се чупи
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...=6573&start=15погледни ми последното мнение там може и от това да е. Може да е тампона който държи скоростната кутия. Само може да гадаем ако не се види.
-
И на моето Типо еи така пукаше при завоите и неравности също, оказа се че са се разбили втулките на водачите на предните спирачни апарати, ама еи така както звучи лесно за диагностика обиколих 4 сервиза и 15 "майстори" докато се разбере, а иначе все казваха "Ми ок е колата, нямаш проблеми", единият даже ме пращаше да си прегледам "слуховите апарати"!Абе какво да ти кажа...да не опре работата до сервиз, че пишман маистори само!N.Y. State of Mind
Коментар
-
колега аз имам същия проблем като твоя.одисеята ми по пловдивските сервизи същоМ проблема ми все още не е решен защото се наслушах на какво ли не.интересното е че го прави най силно сутрин на 1-2 завой ,забелязах обаче че като оставя колата с завъртени гуми пукането след това е по слабо но все пак се усеща.ще следя с интерес темата зада разбера откъде идва дефекта.със сигурност мога да кажа че не е от тампона на скороститеуспехHONDA I-VTEC
Коментар
-
като завиваш - не ще лесно и сама иска да се върне ли ? и пука при това ? ...аз вече споделих за диференциал , пък ако ти е удобно - вдигни колата на крик - голям- и палиш и вкарваш некоя скорост и с ръце задържаш едната гума и ако не спре лесно / оти Уното нема шпер / , или иска да се върти на тласъци - директно скоростите долу
Коментар
-
Одоло под волана има едно малко каре (близо до педалите)не го сменяи но провери дали е здраво.Пипни с един пръст входа и с друг изхода и то ще си прличи ако е от там.Това е една кръстачка и може и да е от там,но ще го има проблема и при вдигната на крик.Също и от вътрешните карета на полуоските.Напиши малко по дословно кога го има проблема за да ти помогнем.Fiat Uno 1,5 75. 149C1000
Коментар
-
Re: Уно при завои предницата все едно се чупи
szero написа:макферсона оправенFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Имам подобен проблем. Като я купих колата преди 15 хл.км. беше така и сега пак си е така.(ако е същото де). Значи при маневра(бавна) припуква яко. сякаш нешо се чупи. Майсторите ми гледаха тогава доста и стигнаха до извода че имам "подбит" детайл. Т.Е. като си "падне" в подбитата част и "щтраква". Трудно е да го обясня .Карам така и нямам последствия. :DAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар