Аз сигурно известно време ще съм като фабрика за въпроси, но нали вече си подкарах Бравото и то се почна Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Сега вече сериозно - това ми е първата кола с климатик и да си призная изобщо не съм наясно с него. То едно на ръка, че явно ще трябва да се пълни, че не духа много студено, но в купето има една особена, неприятна миризма, подобно на мухъл, плесен, нещо такова застояло от влага. Приятели, които карат коли с климатик ми казаха, че вероятно е от гъбите, които се развивали от влагата и конденза в тръбите?!? Споменаха и за спей-чета, с които се пръска за дезинфекция и нещо като профилактика, но да питам вършат ли работа, ако някой вече е опитвал?П.С. Само да кажа, че видимо няма причина за тази миризма, защото количката е почти като нова Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 и не откривам причинител на "аромата"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неприятна миризма в купето-от климатика?
Collapse
X
-
Mitko написа:Новия филтър е бял като чаршаф, ако твоя изглежда сив или тъмно сив е за смяна.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
отиваш в някой от тези магазинибул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81;"T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405;"Александър Ауто" бул. "В. Левски" 101 - тел. 983 51 79, магазинн 9831374;казваш каква ти е колата и те си знаятцената е в рамките на 12-15 левав www.kanex.bg имат филтри производство на Delphi, но цената е 22 лева
Коментар
-
gdd55
Чакайте сега да се разберем за тоя филтър.Моят лъщи от всякъде и е черен на цвят с някакви работи от плат.А тоя боклук за 10-15 лв е някаква хартиена имитация на филтъра.Моят е с метална рамка отстрани а хартиеният няма и рамка дори.Купих си и аз такъв боклук и после отидох и го смених за заден тампон на носача с доплашане разбира се.Не вярвам миризмата да е от филтъра защото и при мене я има а филтъра мирише на новичко
Коментар
-
Аз дококолкото съм запознат с климатиците и по специално с автоклиматиците знам, че изискват да се спазват няколко обикновенни и прости правила при употребата му!Нещото което съм чул за избягването на гъбите и лошите миризми е никога след работа на климатика,да не се спира вентилацията преди да е изключен самият климатик!Нужни били само няколко мига преди да спреш силата на "духането" е да изключиш самият климатик и да поработи така малко!Това било едно от нещата, които трябва д станат като "тик" при използването на климатика!Успех!
Коментар
-
sev написа:отиваш в някой от тези магазинибул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81;"T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405;"Александър Ауто" бул. "В. Левски" 101 - тел. 983 51 79, магазинн 9831374;казваш каква ти е колата и те си знаятцената е в рамките на 12-15 левав www.kanex.bg имат филтри производство на Delphi, но цената е 22 леваBravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
rymbym написа:Аз дококолкото съм запознат с климатиците и по специално с автоклиматиците знам, че изискват да се спазват няколко обикновенни и прости правила при употребата му!Нещото което съм чул за избягването на гъбите и лошите миризми е никога след работа на климатика,да не се спира вентилацията преди да е изключен самият климатик!Нужни били само няколко мига преди да спреш силата на "духането" е да изключиш самият климатик и да поработи така малко!Това било едно от нещата, които трябва д станат като "тик" при използването на климатика!Успех!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар