Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От кое браво пасват калниците с на браво 1.6

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От кое браво пасват калниците с на браво 1.6

Здравеите ако някои знае 6те сам му мн благодарен понеже го ударих и нз от какво браво да тарся са6тия цвят

до колкото знам на всички са еднакви

Коментар

Fiata

не е така понеже ми казаха 4е от браво 2.0 не става калника за 1.6 и за това направих темата някои ако знаее да помогне....

Коментар

става колега няма нещо което да не става (е и да не става някои използва стимуланти и пак става ) и от брава и от марея всичко идва точно до сега не съм попадал на различни разлика има само в мигача

Коментар

За най-сигурно: търсиш калник от 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 или дизел (Браво или Брава) и задължително да не е с дългия мигач, защото има разни преправяни тунинги с калници от 2.0 или Марея
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

borisov написа:
            става колега няма нещо което да не става (е и да не става някои използва стимуланти и пак става ) и от брава и от марея всичко идва точно до сега не съм попадал на различни разлика има само в мигача
            Ама не си сигурен в това което казваш,нали ? Като не знаеш защо подлъгваш хората така категорично? По темата- стават от всички моторизации на Брава, а от Браво са същите с изключение на 2.0 20в мотора. От Мареа са други калниците и разликата определено не е само в мигача!
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Благодаря ви

Благодаря ви за информацията

Коментар

Working...
              X