Притежавам Фиат Cinquecento модел 1994г.От 1 седмица имам проблем с запалването.Първия път не искаше да пали отворих капака един приятел въртеше аз гледах двигателя беше се скъсал 1 маркуч които идваше от въздушния филтър.Оправих го.След това колата трябваше да запали нормално ,но както се досещате не стана така.Трябва упорито въртене на ключа и след няколко опита чак тогава пали.Като загрее след това си пали от първия път но ако мине 1 нощ пак същото.През уикенда не съм я ползвал и вчера като се оптах да паля изобщо не става само върти и така докато не и падна акумолатора Ако някои може да ми даде съвет бих бил много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с запалването на Cinquecento!!!!!
Collapse
X
-
Добре е да дадеш малко повече подробности, най-вече за двигателя - дизел/бензин/газ, за какъв двигател говорим. Проблемът изведнъж ли се получи или има история. Наскоро ходил ли си за сервиз по някаква причина. Имаш ли съмнения в качеството на горивото. Филтри сменял ли си. Свещите имат ли искра и в какво състояние са. По принцип разходът на гориво нормален ли ти е. Всяко нещо което се сетиш може да се окаже важно и да насочи за търсене на причината.Bravo 1.6 / 16
-
Riki888 написа:Добре е да дадеш малко повече подробности, най-вече за двигателя - дизел/бензин/газ, за какъв двигател говорим. Проблемът изведнъж ли се получи или има история. Наскоро ходил ли си за сервиз по някаква причина. Имаш ли съмнения в качеството на горивото. Филтри сменял ли си. Свещите имат ли искра и в какво състояние са. По принцип разходът на гориво нормален ли ти е. Всяко нещо което се сетиш може да се окаже важно и да насочи за търсене на причината.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Колата с кой двигател е 1 или 1.2 Провери първо дали стига гориво до двигателя дали цъка бялото реле отпред зад двигателя една черна кутия и после датчика за палене да не прави проблем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар