Здравейте,имам страшен проблем(поне за мен).Вече втора резба на ламбда сонда ми се прецаква и тя направо пада от ауспуха.Въпроса ми е:трябва да се смени цялата предна част на ауспуха(съответно къде да си набарам такова)или може да си нарежа нова резба на старата и да добавя планка на сондата?И много ли ще ме одрусат в сервиз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резба на ламбда сонда
Collapse
X
-
Братче, преди година сменях-нямах проблем, макар че я развих доста трудно,и тогава се замислих ако се прецака-какво правя?Мисля чче срщу 10 тина лева с CO ще ти ’присадят’ -ако имаш възможност си приготви планка с резба или нещо подобно,но ще е добре да направено от стругар(и тук си приготви една 10-ка) -знаеш че има резлични резби,с няколко думи невъзможни неща няма!1234567890
-
Re: Резба на ламбда сонда
maikule написа:Здравейте,имам страшен проблем(поне за мен).Вече втора резба на ламбда сонда ми се прецаква и тя направо пада от ауспуха.Въпроса ми е:трябва да се смени цялата предна част на ауспуха(съответно къде да си набарам такова)или може да си нарежа нова резба на старата и да добавя планка на сондата?И много ли ще ме одрусат в сервиз?
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар