Според мен няма да има проблем. На мареата на бащата бяха наслагали какви ли не, един с два отвора друг с 4-ри.............. двигателя си работеше съвсем нормално и си вървеше нормално. След като сложих 4-ри еднакви никаква разлика не се усети.
Колеги ще има ли проблем ако сложа инжектори от пунто гт-мк1 на пунто мк1 1.6 мпи?
Според теб дали ше е проблем за кола, на която стандартно инжекторите са не повече от 150см3/мин. , да и се сложат инжектори дет са 240см3/мин. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Щот на мен ми се струва, че тва 1,6 така се удави в гориво, че може и да не иска да работи изобщо ("чудесния" разход на гориво изобщо нема го броиме за проблем) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Ми ако на колата всичко и си работи не трябва да има чак такава разлика щото ще се намали времето за впръскване от ланда сондата и пак колата ще си работи
Ми ако на колата всичко и си работи не трябва да има чак такава разлика щото ще се намали времето за впръскване от ланда сондата и пак колата ще си работи
Тва го казваш от личен опит или...............? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16А в режимите дет ЕКУ-то не коригира по ламбда сонда, ко стааа? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Коментар