Весели празници колеги,Днес си седях на работа и се ровех из разни теми и форуми и ми излезе един въпрос в главата. Купих си преди месец два Fiat Punto MK2 JTD HLX 1999.Колата има два Airbag, но като купувах колата мина диагностика във (Vip Service младост София). Не съм много наясно какво ползваха за диагностика, но въпроса ми е там диагностиката показа че Десния AIRBAG не работел. Странното нещо е че на мен на таблото нищо не ми свети спрямо Airbag. Когато паля си пресвятка лампичката предупредителната и си изгасва(т.е по това което четах AIRBAG е пуснат) Нищо не ми излиза на таблото като предупредителна лампа повреме на патуването.Може ли някои да ми каже какво става и аз реално имам ли Airbag понеже там ми обясниха че ако единия не работи и двата не работят. Ремонт точно на това не съм предвидил сега, но наистина ще се радвам ако някои може да ме орентира ако се е сблъсквал с такова нещо, къде е цялата поне за мен мистерия.Благодаря на всички за изказаните мнения и пак Весели Празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мистерия относно Airbag Fiat Punto MK2
Collapse
X
-
кола
Ми не се знеае диагностиката дали е точна .Ама съм склонен да вярвам няма как пък да чаже че не работи обратното по може Освен наистина да е крашнат пък някой да го е шунтирал и да него е направил точно или нъкеди по жиците -БУКСИТЕ най вече да прави проблем Провери ги напръскай ги с нещо ако можеш по добро от WD 40 нещо за платки- контакти.
-
Проблема е че първо аз съм много зле принципно от гледна точка на коли. Този Airbag които уж неработи по диагностиката е в таблото и не съм много убеден че знам как да стигна до буксата му за да го напръскам с нещо.... Ако имаш предложения наистина ще се радвам . Но все пак възможно ли е колата да си засича всичко нормално пък в диагностиката да излезе проблем при четенето на грешките мен това ми е голямата мистерияFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар