Честита коледа на всички.Имам един въпрос-опитах се да извадя буксата на ламбда сондата и не успях.Имам чувството че все едно е заварена.Някой вадил ли я ?Може би има някакъв чалъм.Само с дърпане не става.Нека ако някой има впечатления да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Букса ламбда сонда
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:Колега незнам дали има някакъв чалъм. Като си купих бравото ми я сменяха и старата(ненужната) ми я върнаха със срязан кабел. Нямам идея дали ги е мързяло да вадят букса или просто не може да се извади.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Hristian_Aleksiev написа:Напълно е възможно да ги е мързяло . Не знам самата сонда като си я купиш от магазина дали идва с букса или има и по евтини изпълнения с 20-см кабел само
Коментар
-
sasho_35 написа:....ми как се свързват-директно кабел за кабел.И цената колко им е?
Коментар
-
nedialk00
буксата се разкача горе от двигателния отсек намира се зад една черна кутия която се държи на два болта от там я разкачаш и пускаш кабела надолу прекарваш го там през железата където минава и след тва вече развиваш сондата направо с кабела си излиза
Коментар
-
nedialk00 написа:буксата се разкача горе от двигателния отсек намира се зад една черна кутия която се държи на два болта от там я разкачаш и пускаш кабела надолу прекарваш го там през железата където минава и след тва вече развиваш сондата направо с кабела си излиза
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар