Колеги решил съм да вземам стило 1.9 жтд.От подписа ми личи кои автомобили съм имал.Интересува ме какво да гледам на стилото при закупуването,кои са слабите му места и т.н.Спрял съм се на комби варианта,че ми трябва пространство.Интересно защо на тривратите предната броня е различна от 4/5 вр. и SW,а тя е по хубава.Някои имат ASR други не и имали съществена полза от него.Също така на снимките които гледам в мобиле-не на всички има подлакътник м/у предните седалки.На какво се дължи това-модификация или просто са махнати.Нека по запознатите ме осветлят.И ако знаете да се продава такъм автомобил в вашия град или другаде,освен мобиле бг-пратете по едно лично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за Стило 1.9 JTD
Collapse
X
-
Повечето SW нямат ASR, не знам защо така, не е фатално, но е хубава екстра.Подалкътника е според нивото на оборудване - тези, които нямат са Актив, но съм виждал и Динамик и без подлакътник.Честно, чудя се как си се навил да смениш либрата със стило ! Либрата е къде по-добър избор.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
emzo написа:Ами почти никак, моята е актив, а имам почти всичко на динамик, без подлакътника и масичката на задната пасажерска седалка.Под секрет да ти кажа, че цената на колата + 1000-1500лв ти трябват.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар