Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте,моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:@

Така това което направих беше: Ходих пак при този който ми прави стенда.Казах му за проблема а той ми отвърна че на компютъра всичко излизало нормално.От там на татък ми каза че най-вероятно може да е от гумите (като изключим вече факта че може да е заради някоя част по ходовата част.Защото колага беше на сервиз предната седмица да се провери)и да отида да ги завъртя лява с дясна.И тук идва един много интересен факт който мен лично ме изнерви до небето.Казах че отивам веднага да завъртя гумите (тъй като имам приятел който ми го прави без пари) а един от колегите на този стендаджия ме попита каде отивам.Казах му каде и ме попита а там кадето отивам дали ще ми вземат пари.Отвърнах му не и че ще се върна до 30 мин А той ми отвърна че ако ми зимат пари по-добре да ги дам на него.тъй като цитирам "-Чакам такива като тебе" Идеше ми да му тегла някви майни.Щото ми се стори че нещо прехвърлят хората един на др и като ме гледа някав 21 г.кво ли си вика.но както и да е.Смених гумите лява с дясна както ми казаха.Но ефект никакъф.След това реших да отида на вече препоръчан стендаджия и ми казаха че утре ще може да ми качи колата да я види.Но в крайна сметка сам съм се нахендрил като факторите за това са че: 1-во Както каза един от колегите съм оставил колата без надзор.2-ро след стенд сега вече разбрах че на мен е трябвало да ми се връчи някакф фиш или нещо от сорта с диагностика. и 3-то това което винаги го правя. Кат не знаеш ЩО НЕ ПИТАШ?!?!. Но затова си я има и поговорката Не питай старило,питай патило! Ама на .... Та такава беше моята ситуация.Още веднъж ви благодаря за одзивите и съветите. За следвъщият път ще ЗНАМ!

Коментар

mitkoti написа:
      когато се прави реглаж на предницата,този който го прави трябва да напомпа гумите еднакво преди още да е вдигнал колата.
      И се проверява за луфтове - вертикални и хозонтални. Един леко износен шарнир или накрайник на кормилната рейка може да даде проблем. Същият ефект може да се получи от тампоните на носача.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
      X