Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте,моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,моля за съвет

Имам един проблем и тъй като не съм наясно много с нещата,реших да пиша в форума.Повечето от това което съм научил е било от този форум и много ще съм ви благодарен ако можете да ме светнете по дадения проблем.(Първо искам да подчертая че досега не сам правил стенд на предницата на моята кола и ми беше за пръв път).Приятелката ми кара Опел Тигра.Онзи ден се качих и колата и бягаше страшно много на дясно.Казах и че ще я закарам на стенд и така направих.Отидох,оставих колата и след 30 мин се върнах да си я взема.Попитах човека вече всичко наред ли е и той каза -"Да,сега всичко е наред.Имаше голямо разширение ама.... ся е добре" Качих се на колата и тъй като живея на няма и 50 м от този стендаджия не разбрах дали всичко е наред или не.Но днес я покарах и тя си е в същото положение.Бяга много на дясно,волана го даржа не в поза 9:15 а в поза 8:10.Та мисълта ми е трябва ли да правя още нещо или човечецът не си е свършил работата?Много ще съм ви благодарен за съветите. Поздрави.

Според мен я закарай пак с рекламация, но стой там да видиш какво прави. Преди самият реглаж трябва да постави волана в правилно положение. Освен това за да се прави реглаж трябва всичко по ходовата част да е наред.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Ами накарай го да направи тестдрайв заедно с теб и да види че не е добре.
      Bravo 1.6 / 16

Коментар

Закарай колата пак пъво за да ти изправи волана да оправи проблема ,не му плащай тъй като вече си го направил .И един съвет повече никога като си оставиш колата на сервиз не я оставяй без надзор или поне гледай какво прави ,че по сервизите това и чакат.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Има вариант всичко да е наред, но някоя гума да прави магарии.

Коментар

напомпи си гумите като хората , пробвай я и тогава вече ако няма ефект ходи за рекламация.
            Play Golf ,but not drive golf!!!
            Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
            C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Криви гуми..Различни шарки на гумите..Нещо преебано по ходовата част..Виж ги тия работи първо да не попаднеш в конфузна ситуация.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

ако едната гума е по-напомпена от другата също може да тегли на едната страна,на тая от която гумата е по-мека.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Може и спирачки да му задържат. Все си мисля обаче, че преди да се почне реглажа, майсторът е трябвало да направи бърз оглед за хлабини, за налягане на гумите и т.н.
                  Stop giving directions, just say "Follow me."
                  Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                  Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Незнам точно какво е окачването на тиграта, но има вероятност да носи от изпуснал амортисьор.
                    HONDA I-VTEC

Коментар

Ако е от гумите или спирачки или всички ваши догатки волана му няма да е крив ,това че набедения майстор не си е свършил работата е ясно .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                        Ако е от гумите или спирачки или всички ваши догатки волана му няма да е крив ,това че набедения майстор не си е свършил работата е ясно .
                        Ако ти дърпа на една страна, завърташ на другата за да компенсираш и колата да върви направо. Но волана ще ти е крив.
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

когато се прави реглаж на предницата,този който го прави трябва да напомпа гумите еднакво преди още да е вдигнал колата.
                          TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

провери за изкривен носач. при мен това доста време не беше установено от "големи майстори"
                            http://images.neobux.com/imagens/banner8.gif

Коментар

Mupo написа:
                              Има вариант всичко да е наред, но някоя гума да прави магарии.
                              При мен беше така и дясната гума от вътре беше не на конци а на телове. Късмет, как не се пръсна в движение.
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                              X