Имам един проблем и тъй като не съм наясно много с нещата,реших да пиша в форума.Повечето от това което съм научил е било от този форум и много ще съм ви благодарен ако можете да ме светнете по дадения проблем.(Първо искам да подчертая че досега не сам правил стенд на предницата на моята кола и ми беше за пръв път).Приятелката ми кара Опел Тигра.Онзи ден се качих и колата и бягаше страшно много на дясно.Казах и че ще я закарам на стенд и така направих.Отидох,оставих колата и след 30 мин се върнах да си я взема.Попитах човека вече всичко наред ли е и той каза -"Да,сега всичко е наред.Имаше голямо разширение ама.... ся е добре" Качих се на колата и тъй като живея на няма и 50 м от този стендаджия не разбрах дали всичко е наред или не.Но днес я покарах и тя си е в същото положение.Бяга много на дясно,волана го даржа не в поза 9:15 а в поза 8:10.Та мисълта ми е трябва ли да правя още нещо или човечецът не си е свършил работата?Много ще съм ви благодарен за съветите. Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте,моля за съвет
Collapse
X
-
Закарай колата пак пъво за да ти изправи волана да оправи проблема ,не му плащай тъй като вече си го направил .И един съвет повече никога като си оставиш колата на сервиз не я оставяй без надзор или поне гледай какво прави ,че по сервизите това и чакат.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Може и спирачки да му задържат. Все си мисля обаче, че преди да се почне реглажа, майсторът е трябвало да направи бърз оглед за хлабини, за налягане на гумите и т.н.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
dani389 написа:Ако е от гумите или спирачки или всички ваши догатки волана му няма да е крив ,това че набедения майстор не си е свършил работата е ясно .Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар