Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оборотомер за Мултипла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оборотомер за Мултипла

Здравейте колегиПредишните ми две коли бяха ФИАТ (уно и брава)последните години карам най-вече служебна кола, но поради една или друга причина реших пак да си взема лична колаи понеже и едната и другата причина изискват ван съм се спрял на Мултипла дизелнякъде около 2000 година ще евъпроса ми е такъвна снимките виждам че моделите от тия години нямат оборотомер на таблото има ли възможност да се сложи табло с оборотомер (в ebay видях че има) и какви допълнителни доработки трябва да се правятблагодаря предварително

Всичко може, колега. В почти всеки магазин за авто аксесоари, има такива уредчета. Ако си малко по сръчен ще си го сложиш сам, без никакви проблеми.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

въпроса ми по-скоро е може ли да се подмени оригиналното табло със такова с оборотомер?

Коментар

Едва ли ще намериш лесно друго табло, че и с оборотомер, пък и да е в състояние, което желаеш. Не се карат толкова в България. Един колега дори беше пуснал тема, че търси автоморга, в която да има части за Мултипла. А защо толкова държиш на оборотомер? Аз на типото нямам и хич не ми и липсва. И както е казал колегата по-горе, можеш някое малко уредче да си сложиш допълнително. Таблото е с много ексцентричен дизайн и едва ли ще се загрози ако се направи добре.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

като карам вектрата на баща ми някак ми е криво без оборотомермдаправи стеможе би едно малко оборотомерче пред волана че даже и уред за температурата на водата ще сложаза да е симетричноблагодаря

Коментар

Working...
          X