Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.1-казанче за течността на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.1-казанче за течността на чистачките

Как се сваля? Завряно е на много кофти място, струва ми се, че трябва да сваля калника, за да имам достъп до него. Някой знае ли как става номера?
    Bravo TD100

Re: Пунто 1.1-казанче за течността на чистачките

IGG написа:
    Как се сваля? Завряно е на много кофти място, струва ми се, че трябва да сваля калника, за да имам достъп до него. Някой знае ли как става номера?
    не соъм свалял но като го знам къде е най вероятно се сваля подкалника /пластмасовата кора/
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: Пунто 1.1-казанче за течността на чистачките

IGG написа:
      Ами ако беше ползвал търсачката или поразгледал малко по-подробно форума, най-вероятно щеше да намериш следната тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13661

Коментар

Сваля се лесно.Маха се подкалника, а самото казанче се държи на 2 болта.Като цяло е приятна опарация, като изключим факта че като сваляш подкалника сичкита кал пада върху лицето ти ако клекнеш под колата.Ако имаш топъл гараж и бира операцията минава без псуване :D
        _/''''''''''''''''''''''''\_
        //---------------\\
        [( )== //// ==( )]
        |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Благодаря
          Bravo TD100

Коментар

Working...
          X