Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задната скорост Fiat Palio

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със задната скорост Fiat Palio

Здравейте, дайте едно рамо. При включване на задна скорост ми се строши парче от пластмасова (тефлонова) основа под скоростния лост - детайла където лежи ябълката на скоростния лост. В тоя детайл лагерува и една механика за избор на задната скорост. В момента съм само без задна скорост, но като гледам поражението не смея да ползвам колата. Автомобила е Фиат Палио ,модел 1996/1998г., 1,7 ТД 70 к.с. - 5 степенна скоростна кутия. Става ли от скоростна кутия от друг модел. По моргите и магазините не намерих.

Ства от Пунто а и Палиото вече по често се вижда и пътищата не е екзотичен модел както беше преди 2/3 години.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

На тази картинка вижда ли се кое точно е счупено, кой номер?Не става от Пунто. Като цяло комплектът "Скоростен лост" е същия като в Сиена и Страда, а не в Пунто. Ама това според ЕПЕР, не според мен.
      Прикачени файлове

Коментар

сменя се със голям зор аз го смених сам а часта струва 70лв

Коментар

Благодаря на всички за отговорите .ogi28b би трябвало да е детайл 8 от схемата. Като че ли картинката е малко по-различна от това, което виждам при мен, но е бял пластмасов или силиконов корпус. Това къде може да се купи.neronmiro, кое е трудно при смяната, може ли да се изпусне нещо из скоростнзтз кутия при ремонта.

Коментар

не но до болтовете нямаш достъп

Коментар

Working...
            X