Здравейте колеги имам Браво 1.4 12v 97-ма моноинжекциика. Въпроса ми е следния има ли тая кола дебитомер и къде се намира той. Може и по друг начин да го задам въпроса имат ли моноинжекциите дебитомер или той се слага само на пълните инжекции?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дебитомер
Collapse
X
-
Re: Въпрос за дебитомер
Hristian_Aleksiev написа:Здравейте колеги имам Браво 1.4 12v 97-ма моноинжекциика. Въпроса ми е следния има ли тая кола дебитомер и къде се намира той. Може и по друг начин да го задам въпроса имат ли моноинжекциите дебитомер или той се слага само на пълните инжекции?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Въпрос за дебитомер
Hristian_Aleksiev написа:Здравейте колеги имам Браво 1.4 12v 97-ма моноинжекциика. Въпроса ми е следния има ли тая кола дебитомер и къде се намира той. Може и по друг начин да го задам въпроса имат ли моноинжекциите дебитомер или той се слага само на пълните инжекции?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Мхм ясно нямам такова чудо А бихте ли ми обяснили каква е ролята точно на дебитомера ( знам че измерва потока въздух идващ от въздушния филтър) и защо пълните инжекции имат а монотата не?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар