Така преди малкохкато се прибирах от работа минах през магазина и си взех 6к само че човека ми препоръча да не хвърлям толкова пари и ми предложи друг и по евтин но каза че е по добор от другия , но също така ме предопреди че компютъра можело да не го прочете Сега само трябва да остане време за да го сложа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило- ксенон
Collapse
X
-
Dhansol написа:Така преди малкохкато се прибирах от работа минах през магазина и си взех 6к само че човека ми препоръча да не хвърлям толкова пари и ми предложи друг и по евтин но каза че е по добор от другия , но също така ме предопреди че компютъра можело да не го прочетеFIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
На коя кола?До колкото знам, грешката се изразява в това, да ти светне една лампичка на таблото.Това май може да се излъже с монтажа на някакво съпротивленийце."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Според моите никакви позналия по жичкаджийство - мериш съпротивлението на твоята си крушка, мериш на ксенона и компенсираш.Не казвам, че така се прави, така аз си го представям Ама може и да не светне крушката, знам ли го... Слагай пък ще си каже.Ако таблото е като на Браво, направо го свали и махни крушката"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Dhansol написа:За монтажа знам че от майка та чак до далечен братовчед ще стигна ама няма как... пустия мерак за ксенонШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар