Е не е точно така. Всичко стана за около 1 час. Определено с ксенон е по -гот. Моят е от 80 лв.- 6000 к. Посъветваха ме вместо 8000к да сложа 6000к ,и съм доволен. Ето малко снимки преди ксенона...снимал съм без светкавица
Не знам каква илюзия е, но ясно се вижда как след ксенона светлината е навсякъде. Няма го отсичането и почти е незабележимо. представи си какво им е на тези срещу теб.Ето един линк от друг форум за ксенон.http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...opic=79274За мен това е истината.
Много фирми продават ксенон комплекти със различни температури на двере крушки.Най често в условията на гаранцията пише следното: * Гаранцията на ксенон продукти ******** важи без значение от кого е извършен монтажа. Гаранцията покрива неработещи модули, но не и разлика в температурата (цвета) на светене на отделните лампи.
Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Колеги мисля утре като съм почивка да хода да взема ксенон и аз .Спрял съм се на Quality power+ H7 55w I mislq da e 8k на промоция ми излиза 84лв. Вие как мислите добре ли е и освен да я закарам и аз някъде да го монтират че ва това хубаво време...
FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Супер дразнещо да карат с лилав ксенон зад теб!При минаване през неравности, се сменят всичките цветове на дъгата от бяло до лилавото, докато колата подскача...Преди няколко дена, един такъв кара зад мен към 5 минути и ми направи очите на палачинки.35W 6000K май е най-разпространения. Бялото е малко "студено" и за това колегите препоръчват 4-5000К.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар