Купих си ксенон-8000 к 35 w-,но още не съм го сложил. Има ли нещо ,на което да обърна внимание? Споделете- може би ще бъде ценно и за други.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило- ксенон
Collapse
X
-
Въпрос за ксенона.Колеги, след, като левия ми фар (фиат пунто) е счупено регулаторчето тва там дето се върти, след, като си сложа примерно ксенон, самите крушки ли си регулират висо4ината, или все фара си насочва колко да е висок. Ако реша да слагам ксенон и не се регулирва от ксенона ми то по ще отърва да се земат направо фарове ксенон с лупите дето са , или не ? (между другото е много чест проблем на много коли тва с фаровете)
Коментар
-
rosian написа:При мен също са развалени машинките, но за 10 лв. ми ги регулираха в сервиз. Сложих ксенона,но за сега не са ме освирквали. Мисля да кача малко снимки преди и след ксенона,да се види разликата в осветеността на пътя.
Коментар
-
fotop написа:rosian написа:При мен също са развалени машинките, но за 10 лв. ми ги регулираха в сервиз. Сложих ксенона,но за сега не са ме освирквали. Мисля да кача малко снимки преди и след ксенона,да се види разликата в осветеността на пътя.Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар