Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило- ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило- ксенон

Купих си ксенон-8000 к 35 w-,но още не съм го сложил. Има ли нещо ,на което да обърна внимание? Споделете- може би ще бъде ценно и за други.
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Да ! Особено в този студ, си плати да ти го монтират иначе ще споменеш цялата италианска рода.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Да ! Особено в този студ, си плати да ти го монтират иначе ще споменеш цялата италианска рода.
      че толко ли е сложно при стилото че да плаща
      фиат мареа 103 понита
      спринтер 122 понита
      пасат с 90 умрели понита

Коментар

Ми ако са му големи кебачетата (разбирай пръстите/ръцете) - да.Сваляте се гумите, подкалниците и тогава се пипа, има няколко варианта де, ама не е като при Мареа.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

а фаровете не може ли да свали
          фиат мареа 103 понита
          спринтер 122 понита
          пасат с 90 умрели понита

Коментар

Да, да ще си платя за монтаж, а това ,че крушката е 35w? Емзо , ти къде закрепи баластите?
            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Фаровете се свалят като се свали бронята.Малоумна му работа.Точно 35w са масовите ксенончета.Десния за казанчето за антифриз или за чистачките , не помня.Левия за единия болт на кутията на акумулатора.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ок,ок ,ОХ. Пуста газария.
                STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

rosian написа:
                  ок,ок ,ОХ. Пуста газария.
                  защо да е гъзария сам ще се убедиш че свети по добре
                  фиат мареа 103 понита
                  спринтер 122 понита
                  пасат с 90 умрели понита

Коментар

Да,сигурен съм ,че е така. Просто ,сега е студено и е по-трудно поставянето.
                    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Въпрос за ксенона.Колеги, след, като левия ми фар (фиат пунто) е счупено регулаторчето тва там дето се върти, след, като си сложа примерно ксенон, самите крушки ли си регулират висо4ината, или все фара си насочва колко да е висок. Ако реша да слагам ксенон и не се регулирва от ксенона ми то по ще отърва да се земат направо фарове ксенон с лупите дето са , или не ? (между другото е много чест проблем на много коли тва с фаровете)
                      Punto JTD
                      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

кола

крушките не се пипат те са закрепени мести се рефректора
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

При мен също са развалени машинките, но за 10 лв. ми ги регулираха в сервиз. Сложих ксенона,но за сега не са ме освирквали. Мисля да кача малко снимки преди и след ксенона,да се види разликата в осветеността на пътя.
                          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

rosian написа:
                            При мен също са развалени машинките, но за 10 лв. ми ги регулираха в сервиз. Сложих ксенона,но за сега не са ме освирквали. Мисля да кача малко снимки преди и след ксенона,да се види разликата в осветеността на пътя.
                            Дай снимки, че и аз се чудя за ксенон, че за година и половина 3 пъти сменях крушка на гадния ляв фар, а на десния 2 пъти.И един въпрос, нали се дупчат капачките, не се получава конденз така. И някви други поражения имали по монтирането.

Коментар

fotop написа:
                              rosian написа:
                              Дай снимки, че и аз се чудя за ксенон, че за година и половина 3 пъти сменях крушка на гадния ляв фар, а на десния 2 пъти.И един въпрос, нали се дупчат капачките, не се получава конденз така. И някви други поражения имали по монтирането.
                              Като се продупчат капачките се слага едно уплътнение, което си го има в комплектите и от там не може да влезне вода.
                              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                              X