Здравейте! Времето се затопли и аз взех, че си пуснах климатика,но резултата беше разочароващ - духа топло. Предполагам,че ако заредя с фреон ще се получи така желаната прохлада. Имам следните въпроси: къде мога да си заредя с фреон климатика и колко ще ми струва? Между другото имам и още едно питане. В един сервиз ми казаха,че независимо дали бачка климатика или не на година се губи около половината фреон. Това вярно ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде мога да си заредя климатика с фреон?
Collapse
X
-
Зареждането на моя струва около 50лв.+/-5, според различните сервизи. Аз го зареждах на пазара в Горубляне, но сигурно има и други. Важто е, преди да се зареди, системата д се напълни с въздух и да се види, дали не пада налягането. Ако пада, значи има теч и няма смисъл да се пълни с фреон преди да се отстрани проблема.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
-
За съжаление отивах вчера на снимка на зъб. Не ми беше изобщо до климатици, автомобили, фреони и тем подобни... Ако застанеш на "Опълченска" пред входа на аптеката и погледнеш леко в дясно, ще видиш трафопост с реклама "Авто-климатици". Не мога да помогна с друго. Просто попадна пред погледа ми при случайното ми минаване от там.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
това ми излезе на google :D :Първи адрес:АВТОКЛИМАТИЦИ - зареждане, ремонт, монтаж. Ремонт на всякакъв вид хладилна техника. Абонамент. София, ул."Опълченска" и бул."М. Луиза", на гърба на 7-ма поликлиника; GSM 0886320927Втори адрес:НВЦ - НЕВЕНКА НИКОВА е с предмет на дейност - сервиз за автоклиматици и зареждане с фреон на автоклиматици на автомобили, микробуси и автобуси. Фирмата извършва и сервиз на домашни хладилници.Работи с клиенти от цялата страна.Работно време: понеделник - събота: 9:30 - 18:30 часа.София 1303, ул. Опълченска, зад 7-ма поликлиника Телефони: 029311575; 0888416727Punto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
Тъй като и аз я патя с климатика сега реших да се включа. Значи преди 2 седмици заредих фреон, защото беше на нулата, просто нямаше никой вътре. Казаха ми след 4-5 дни да мина да видят за течове и като минах се усъмниха в една тръбичка. След 2-3 дни пак минах и 100% се видя, че има теч и решиха днес да им закарам колата да заваряват тръбичката. Обаче след като я разглобили се оказало, че е здрава. И така цял ден не могат да намерят откъде е теча. Сега трябва да ходя на пароструйка и след 2-3 дни да им я карам пак. Така, че след зареждане обезателно 1-2 пъти на проверка за течове.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар