Добър вечер, нов съм във форума (от вчера) и въпросът ми е следния: На крачка съм от копуването на Фиат Пунто МК1, 95 год. 1.1 файър моторчето, възможно най-опростения вариант. Външно количката е много запазена - няма прогнило никъде, двигателя не е мит и отникъде не видях масло или нещо нередно,вътре салона е като нов изключително запазен ... и наистина количката много ме впечатли на 44 хиляди километра е, което ми се струва нереално но я копувам от роднина който ме убеждава в това и гарантира, че е истина, Но както и да е - върпосът ми е дали си заслужава копуването на такава кола и какво ще ми струва обслужването и разни други разходи по нея, както и какво трябва да гледам по обстойно при покупка на такъв автомобил. Благодаря Предварително, Надявам се да стана Пълноценен член на този форум с ваша помощ [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос: Мнения,Отзиви и Коментари За Покупка на Фиат Пунто
Collapse
X
-
Ами роднината ти какво казва за количката ? Колко му гори и защо я продава ? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21805
-
Хаха нещо усещам сарказъм не наистина колата я видях веднага след като слезе от автовоза и е без никакви забележки както външно,така и вътрешно все 1 е нова ..... но дайте някакви съвети какво да гледам от какво да се пазя какви пари е поддръжката , все пак ми е първа кола и мисля че е добър избор
Коментар
-
BoRn_To_LiE написа:Хаха нещо усещам сарказъм не наистина колата я видях веднага след като слезе от автовоза и е без никакви забележки както външно,така и вътрешно все 1 е нова ..... но дайте някакви съвети какво да гледам от какво да се пазя какви пари е поддръжката , все пак ми е първа кола и мисля че е добър изборФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ползвай търсачката и ще разбереш повече от това което те интересува. първа за какви пари говорим!? в тая криза трябва да е за без пари имаш ремък, ролка - 30 пари, 3 филтъра /маслен, въздушен, горивен/ - 30 пари.виж задължително дали има парно, щото радиаторчето е 50 лева, ама труда за смяната е над 100 и има сервизи дето и за 200 няма да се навият, щото се сваля ВСИЧКО по таблото!имаш и еко такса - минимум 150 лева...като кола е доста дуракоустойчива за 4.5 г. и 70 000 км. аз специално не съм пипал нищо по окачването. Двигателя е 6, пробван при Уно... гори 5-6 извън и 7-8-9 в града...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Жена ми има такава кола, приятна е за каране а като поддръжка сигурно е възможно най-евтиното в момента, поне при Фиат. Части втора употреба има навсякъде, а цените им са добри, естествено трябва да се търси и да има пазарлък. За нови части като цени може да се ориентираш ***** [ в сайтовете в интернет, на магазините продаващи части за ФИАТ]. Разхода градско е около и над 9/100, което изглежда доста за толкова малък двигател.Също си направи сметка на каква цена ще я купиш, щом е толкова лъскава и "подновена". Пунто МК2 почват от 3000 лв, а са 5 години по-нови.Постът е модериран.Не са допустими линкове към фирми.Модератор
Коментар
-
Значи колата струва 1500 лева ,еко таксата ще бъде 76 защото човека ползва отстъпка и иначе казано съм сигурен за нея просто чакам да и пристигнат документите до края на седмицата и ще пусна снимки да се убедите че е като нова... коцев - на мен ми е първа кола но баща ми кара фиат от 10 години и за това го казах благодаря ви за вниманието
Коментар
-
BoRn_To_LiE написа:Благодаря за съветите ще я взема, решил съм го въпреки че ми се искаше браво 1.9 жтд ,но в тази криза нямам право на претенции за съжаление по - добре пунтото отколкото да мръзна по студа а и ми трябва ... Лек и спокоен ден на всичкиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар