Здравейте колегиГърнето на Пунтото ми е изгнило много здраво (но не ръмжи въобще). Какво ще стане ако го изрежа и заваря една права тръба? Ще будя ли комшиите от съседните квартали сутрин или нямда да се чувам толкова силно ?Някой да е правил такова побългаряване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгнило гърне
Collapse
X
-
Re: Изгнило гърне
TAIF написа:Здравейте колегиГърнето на Пунтото ми е изгнило много здраво (но не ръмжи въобще). Какво ще стане ако го изрежа и заваря една права тръба? Ще будя ли комшиите от съседните квартали сутрин или нямда да се чувам толкова силно ?Някой да е правил такова побългаряване?
Коментар
-
Посети някой сервиз за аспуси и питай за някакви по-тънки откъм цена гърнета-полски или някакви други.Имах една много окислена фиеста Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и за нея смених за 65лева всичко и този аспух надживя самата "кола" Въпрос на сметки...Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Само да попитам, извинявам се че ти ползвам темата.Аз сложих едно от бръмчалниците от илиенци, обаче неще не ми пълни много душата-вярно бръмчи ама..., чудясе ако махна средното да ли ще е прекалено голям шума или няма да е голяма разликата. Да си нямам проблем после с куките.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар