Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с клапан за пръскалката на задна чистачка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никой не е в грешка, при браво е зад бомбето, при брава е долу в корите на врата, при марея е в багажника зад кечето
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слави, на бравата на Вили пак е там зад бомбето, лично му сменях мембраната на една среща .
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

При мен на Мареята е също при бомбето, както колегата е показал на снимките на предната страница.
        Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
        Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

S_BANKOV написа:
          никой не е в грешка, при браво е зад бомбето, при брава е долу в корите на врата, при марея е в багажника зад кечето
          Я дай малко по-точно местоположението за Мареа, че моето не бачка вече 7 години, и всеки път като вали се сещам за него, а още не съм го открил гадния клапан.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Моя на мареата и той е до бомбето.Точно както е на предните снимки.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не знам изобщо защо ги търсите тия клапанчета. Направо си сложете по още един, някъде на удобно място на маркуча, близо до казанчето. Ако тече от клапанчето, това е друга работа. Ама то ако тече ще го знаете къде е
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А къде е на пунто мк1? Аз пускам уж да пръска и отзад,ама едвам се пени.
                Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Я дай малко по-точно местоположението за Мареа, че моето не бачка вече 7 години, и всеки път като вали се сещам за него, а още не съм го открил гадния клапан.
                  Отзад в багажника зад страничното кече съм го откривал, а на брава на два пъти съм го откривал под корите на вратата.

Коментар

Интересно защо тоя клапан все е на някакво скришно място.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                      Интересно защо тоя клапан все е на някакво скришно място.
                      За да не го барат децата и да потича на най трудните места.Реално ремонта му струва 20ст. става перфектно с парче хирургическа ръкавица.

Коментар

Yavor написа:
                        Не знам изобщо защо ги търсите тия клапанчета. Направо си сложете по още един, някъде на удобно място на маркуча, близо до казанчето. Ако тече от клапанчето, това е друга работа. Ама то ако тече ще го знаете къде е
                        Търся го, защото е останал затворен или е запушен, и изобщо не пуска вода към задната пръскалка. Ако течеше, да съм го намерил до сега.Благодаря на Банков за отговора !
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                        X