Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е оригиналния размер на перата на чистачките за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Stefanaki - вярно е че образува капка по някога обаче след още 2-3 хода капката се изчиства.За Hristian_Aleksiev - задната чистачка. Набутах се и си вземах нова задна чистачка точно защото старата се беше изкривила и драскаше стъклото. Асолютно никаква полза, новата легна точно като старата. На всичко отгоре на новата отворът за монтаж нямаше шлици и позволяваше на чистачката да се върти свободно около оста на моторчето. Просто взех от старата чистачка основата която е захваната с пружината и я поставих на новата. И взех едно перо което отгоре е с пластмасова лайсна. Сложих го вместо оригиналното при което пластмасата на чистачката стои на малко по-голямо разстояние от стъклото и като легне гумата не драска по стъклото. Задната чистачка на бравото просто е лошо измислена - рамото и е слабо и се усуква при което ляга на страни и започва да драска стъклото.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Аз също сменях няколко пъти перата, на мен не ми драска стъклото( въпреки че като купих колата то беше вече надрано) Просто както казваш перото ляга на една страна и маже по стъклото. Гледах че осичките на люлката са малко хлабави( нали са пластмасови) и са се износили. Мислех че като е нова поне там няма да има изкривяване и перото ще ляга към стъклото както трябва
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
      X