Здравейте,Студа ме хвана неподготвен в отношение на зимната течност за чистачкии следователно сега ми е замръзнало казанчето.Проблема обаче е друг:Всички знаете специфичния шум от моторчето като пръскаш вода за чистачките. При мен го няма. Натискам лостчето да пръска и... НИЩО. Нито за предната нито за задната. Иначе чистачката си се включва.Възможно ли е да е замръзнало толкова положението, че дори моторчето да не работи или просто е изгоряло?Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките.
Collapse
X
-
Ако в казанчето за чистачките имаш лед моторчето няма да тръгне. Не го включвай за да не вземе да изгори. Ако не ти е пълно казанчето може да налееш 1 литър концентрирана зимна течност за чистачки, -60 градуса. Евентуално за размрази леда. Другият вариант е ако имаш път да караш продължително докато загрее колата евентуално ледът да се разтопи като загрее двигателя (това е ако ти е пълно казанчето за чистачките и нямаш място да налееш концентрат).Bravo 1.6 / 16
-
inatkata написа:Ако имате под ръка ракия или водка върши същата работа като зимната течност :D
Коментар
-
tarabas
curko написа:inatkata написа:Ако имате под ръка ракия или водка върши същата работа като зимната течност :D
Коментар
-
nelegalniq написа:А тез пръскалки като замръзнат и с зимната течност ко прайм. Че като гледам на бая народ пръскалките им замръзнали нещо .
Коментар
-
nelegalniq написа:///// написа:голям кеф е струите от пръскалките да пробиват 10 сантиметра сняг и да пръскат на стъклото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар