Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило жтд-въпрос за скоростният лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило жтд-въпрос за скоростният лост

Предполагам знаете за луфта на скоростният лост в неутрално положение-при новите коли е стегнат,при старите се мандахерца. Та възможно ли е този луфт да бъде намален по някакъв начин и скоростният лост отново да бъде стегнат.Отговори като -виагра,левитра и др.са неприложими.
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Да, "нов" механизъм с жилата.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А дали се продават такива жила нови,емзо и с скоростният лост ли вървят.
      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Всичко се продава, ама цената няма да ти хареса, затова нови беше в кавички.Виж ги в ЕПЕР как са.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тенкю
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Колегата Виделеин Райчинов имаше същият проблем на неговото Bravo JTD и взе от морга целия механизъм с жилата и стана като ново!

Коментар

Колегата Виделин Райчинов смени само една втулка за 2 лв и от там изчезна луфта. Проверете при стило има ли такава втулка преди да купувате жила за стотици левове.

Коментар

Благодаря за съвета. Ще почна с най-простото решение.
                STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Airfan пък ми писа, че имало някаква втулка и била евтина, може там да е проблема, виж в ЕПЕР механизма как е.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Airfan пък ми писа, че имало някаква втулка и била евтина, може там да е проблема, виж в ЕПЕР механизма как е.
                    Чудно,чудно...
                    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Някой може ли да ми даде повече насоки за смяната на въпросната втулка. Търсих по магазините ,но за стило втулка за лоста не намерих. Някой може ли да ми каже какво има в кутията под скоростния лост. Казаха ми ,че имало някакъв ремонтен комплект за ск. лост ??? Колегата ,който е сменял втулка ,би ли могъл да даде повече насоки. При мен самото превключване от скорост на скорост е шумна и някак грапаво. Маслото на ск. кутия е проверено и е наред. Приемам всякакви идеи. Само не ме пращайте на майстор.
                      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Ти се убеди че я има втулката в колата ти.Колегите те съветват да опознаеш какъв е механизма и тогава да си намериш най добрата алтернатива.Това че Мареа-та има втулка не означава че Стилото има.Почти всички възли в двете коли са различни технологично.
                        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                        X