Предполагам знаете за луфта на скоростният лост в неутрално положение-при новите коли е стегнат,при старите се мандахерца. Та възможно ли е този луфт да бъде намален по някакъв начин и скоростният лост отново да бъде стегнат.Отговори като -виагра,левитра и др.са неприложими.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило жтд-въпрос за скоростният лост
Collapse
X
-
Някой може ли да ми даде повече насоки за смяната на въпросната втулка. Търсих по магазините ,но за стило втулка за лоста не намерих. Някой може ли да ми каже какво има в кутията под скоростния лост. Казаха ми ,че имало някакъв ремонтен комплект за ск. лост ??? Колегата ,който е сменял втулка ,би ли могъл да даде повече насоки. При мен самото превключване от скорост на скорост е шумна и някак грапаво. Маслото на ск. кутия е проверено и е наред. Приемам всякакви идеи. Само не ме пращайте на майстор.STILO JTD 1.9- 115 BLACK
Коментар
-
Ти се убеди че я има втулката в колата ти.Колегите те съветват да опознаеш какъв е механизма и тогава да си намериш най добрата алтернатива.Това че Мареа-та има втулка не означава че Стилото има.Почти всички възли в двете коли са различни технологично.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар