Интересува ме по-специално 1,2 16 клапановия двигател, недостатъци, характерни проблеми и т.н. Освен това, за самото Пунто, какво е поведението на пътя, доволни/недоволни, всичко, което може да ми е от полза! :D Ще съм благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2/3, плюсове и минуси
Collapse
X
-
Аз карам 1.2 16v на мойта Брава и съм доста доволен - и като динамика, и като разход... Предполагам че Пунтото с тоя двигател ще е като самолет.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Здрасти Алекс.Като двигател не мога да дам мнение, но като поведение на пътя горе-долу имам вече опит след една година.Супер е! Особено с този усилвател на волана.Той се изключва автоматично щом вдигнеш 70км/ч.Тъй като съм родом от Велинград и ходейки си 1-2 месечно, поведението на колата си проличава по тамошното дефиле.36 км само завои.Недостатък- твърдата возия, но май при всички Фиати е така.Вътре е много просторно.. спрямо Рено Клио и Пежо 206.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
me_to_u написа:Благодаря за насоките!! Ще съм благодарен за още мнения. Освен козметичните промени при 3-та генерация, има ли промяна в споменатия двигател? А отзиви за 1,9 jtd (само за информация)? Nino ?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Двигателят е перфектен: еластичен икономичен много го фалят, но трябва да знаеш, че частите са му по различни и в България не са много разпространени...мен ме изклатиха за свещи и кабели да не ти казвам колко пари, а и се надявам, че знаеш че като пише спортинг е далеч от бегачките...даже голфаджиите ще ти се смеят....Но като цяло аз съм много доволен от спортинга много приятно се кара..заслужава си...Взимай го..Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:Двигателят е перфектен: еластичен икономичен много го фалят, но трябва да знаеш, че частите са му по различни и в България не са много разпространени...мен ме изклатиха за свещи и кабели да не ти казвам колко пари, а и се надявам, че знаеш че като пише спортинг е далеч от бегачките...даже голфаджиите ще ти се смеят....Но като цяло аз съм много доволен от спортинга много приятно се кара..заслужава си...Взимай го..
Коментар
-
Re: Пунто спортинг 1.2 16 v
kuzigeorg написа:Здравейте на всички!И аз от днес съм ПУНТО Спортинг- с автоматик и типтроник. Радвам се, че имам колеги с такава кола!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар