Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа 1.6 16v гасне и нестабилни обороти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа 1.6 16v гасне и нестабилни обороти.

здравейте, имам малък проблем карам fiat marea 1.6 16v на скоро и смених съединителя и се наложи да и свалим акумолатора и компютъра от тогава колата като я запаля работи добре, но като загрее и се изключи смукача и мени ниските обороти и гасне. моля дайте съветРедактирано заглавие.Използвай големи букви за започване на изречение и знаци за край."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Изключи пак акумУлатора за една нощ, на сутринта го свържи, запали колата да работи и я изчакай да загрее на място до нормална температура, без да включваш никакви консуматори като парно, светлини или каквото и да е. Само моторът да работи на празен ход докато загрее. Като си изключвал предния път, е възможно да се е самообучила грешно, ако си я карал веднага.

Коментар

Аз имам същият проблем, със същата кола, но вчера се задълбочи: като запалих колата в тоя нечовешки студ я уставих да загрее 2 мин и дадох малко газ без да е на скорост, след което и паднаха оборотите и изгасна. След това при запалване губи обороти и гасне още след запалването(при което лампите за акумулатора и маслото светят и стоят светнати). Аз не съм разкачвал скоро акумулатора, но пък не ми е и първа младост. Дали ако го оставя откачен за една нощ ще помогне и къде може да е проблема? Мерси
      Fiat Marea 1.6

Коментар

Махал съм АБ не веднъж, като повечето пъти след закачане на АБ колата е карана веднага. Последният път даже беше след ремонт на АБС-а и колата я карах доста динамично. И никога не е имало проблем със самоадаптацията. Може би проблемът на колегата е някоя разкачена или разхлабена букса. А може проблемът да е съвсем различен и появяването му да е съвпаднало със сваляне на АБ.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Имам също Мареа 1,6 16,след разкачане на акомулатора, не съм имал такъв проблем,но вероятността за слаба връзка или конденз е голяма,води я на елкон братче,защото ще падне едно гадаене........
          1234567890

Коментар

нестава със сваляне на акумулатора.благодаря за съвета все пак

Коментар

Препоръчайте сервиз на който да я закарам, в който ще я оправят и ще ме одерът с човещина. Вebo888 ако вече си я закрал някаде твойта мареа, моля те кажи какъв е бил проблема и колко ти е излезнало тва удоволствие.
              Fiat Marea 1.6

Коментар

Working...
              X