Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресе при потегляне - Fiat Punto 2000 г. бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тресе при потегляне - Fiat Punto 2000 г. бензин

Здравейте,имаше такава тема, но нещо не мога да я намеря и за това пускам нова. При мен проблемът се появява основно сутрин при първо палене. Първо, че нещо трака заедно с мотора, все едно от вибрациите се допират 2 части и трака... като дам газ тракането зачестява. И най-гадното, тресе при тръгване ужасно много. Ако трябва да се изтегля бързо трябва да го направя с доста повече газ от обикновено за да успея... Имам за смяна тампон на съединителя, може ли да е от това и колко пари струва евентуално? Странното е, че като загрее колата и проблемите изчезват. Както тракането така и тресенето. Дори да я загася, да престои няколко часа и след това пак да я запаля проблемът го няма. Появява се само при по-голям престой... Някой да има същият проблем и съответно идеи за разрешаването му? Мерси предварително!

Оказа много свещи за смяна... Смених 4, които бяха доста сдробени и проблемът изчезна, поне за сега...

Коментар

Колега би ли обяснил, какво си сменил пак, моля те!
      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Ами смениха ми 4 свещи, които са били много дроб. И ми обесни, че тресенето идвало от тях. Но до колкото четох много хора се оплакват и при някой е от тампон на двигателя...

Коментар

Минал си тънко значи, щом се е оправило!
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Ами поне за сега е добре, от време на време се появява, но много много леко, така че не е проблем...

Коментар

Working...
            X