Проблем с амортисиорите на задния капак на фиат брава
Значи, когато е студено изобщо не държат и капака постоянно пада, когато е топло пак пада по някога но много рядко, при вас така ли са или да си купя нови
Re: Проблем с амортисиорите на задния капак на фиат брава
nedialk00 написа:
Значи, когато е студено изобщо не държат и капака постоянно пада, когато е топло пак пада по някога но много рядко, при вас така ли са или да си купя нови
Точно така бяха моите преди около 4-5-6 месеца. Купих нови, а старите отидоха при колежка, при която вече се бяха превърнали в нещо като декорация на вратата. Не знам защо и тя не си купи нови, но с моите каза, че и било перфектно. Сега сигурно вратата и пада по главата. Сменят се елементарно, в магазина от които ги купих, ми показаха подробно кое и как се бута, за да махнеш стария.
Преведи 10 лева по сметка на благотворителната кампания, а аз ще ги купя за теб с отстъпката, която се полага за членове на СФФБ при партньора ТиН Кар. Така че ти все ще платиш 50 лева, но в единия случай 10 лева отиват за дечицата, а в другия - не.
Ако се взимат втора - задължителна проба на вратата. Моите стари в сравнение с новите - не беше голяма разликата в усилието , скоето се прибираха, все си искаше много сила. Едва ли ще може да се прецени "на око". Задължителна проба, и тогава плащане.
Коментар