ами като гледам може и там да е проблема и при мене пука само еднократно и после си завива - до ви кажа в чудо се видях - ходих все при отбрани сервизи все познати ме пращаха- ама ако ви кажа на какво се наслушах - че стигнаха да ми разправят да съм сменил носача на дясната страна - при положение че пукането и в централната част на колата и в лявата - том се чува повече- да съм почнел да сменям и то щяло да си излезе от каде е- то по добре нова да си взема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цялата предница на Уно пука при завои
Collapse
X
-
След всичко написано до тук вече си вадя заключение че в сервизите работят хора които не знаят защо са там.Как може да се чудят какво е ??? Ами вдигат я на крик и оглеждат хубаво .Че те такива дефекти като не могат да открият че всеки ден идват коли при тях и само с това се занимават значи не са никакви майстори.Май че ние във форума по разбираме от тях.
Коментар
-
szero написа:ами като гледам може и там да е проблема и при мене пука само еднократно и после си завива - до ви кажа в чудо се видях - ходих все при отбрани сервизи все познати ме пращаха- ама ако ви кажа на какво се наслушах - че стигнаха да ми разправят да съм сменил носача на дясната страна - при положение че пукането и в централната част на колата и в лявата - том се чува повече- да съм почнел да сменям и то щяло да си излезе от каде е- то по добре нова да си вземаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
szero написа:момчета лошото е че колата го прави само в движение - на какво ли не я качваха - удряха бутаха какво ли не й правиха и всеки пат измисляха нещо ново- да ви кажа на вашето мнение по се надявам да ме насочи- за което МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:szero написа:момчета лошото е че колата го прави само в движение - на какво ли не я качваха - удряха бутаха какво ли не й правиха и всеки пат измисляха нещо ново- да ви кажа на вашето мнение по се надявам да ме насочи- за което МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ
Коментар
-
Проблема с уното на бащата беше при пълен завой и по рязко тръгване имаше не пукане ами направо издумкване и цялата кола скачаше. Проблема беше в един от тампоните който държи двигателя. Беше сдал багажа и двигателя висна в следстви на което скоростната кутия паднала по надолу и се явява луфт на въртешните карета. При завой не влиза добре в чашката и започва да прескача. Но и всичко казано от колегите може да даде такъв резултат. Дано успееш да се справиш с проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар