Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвет за фиат стило , да го купя ли

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Irka_fihi написа:
    Извинявай за спама, колега emzo, ама защо употребяваш думата "интеркулер", като това е най-обикновен радиатор за охлаждане на въздуха?
    На времето самолетните двигатели, са имали "каскада" от чарджъри (турбота ако щеш), като по между им е имало кулери (радиатори за охлаждане на въздуха). От там е останало интер кулер. В днешно време се по-често се среща името афтъркулер, което е и по-правлно, защото всепак кулера се намира в края, на системата за принудително пълнене.Край на офф-а.По темата, който си е педантичен, каквато и кола да вземе, се ще си я пипа нещо. Няма нищо лошо в това, разбира се, аз самият съм такъв. Другата крайност са хора, които твърдят, че от години не пипат колите (освен масло и бенДзин, разбира се), и са супер доволни от тях. Това са хора на които не им прави впечатление, или не им пука, че нещо потропва, или скърца, и за тях колата е в чудесно състояние, стига да върви. Най-често си личи, че не е пипана от години тази кола.М@мка му, искам да съм от вторите Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .
    00' Bravo 105 JTD

    Коментар


      #32
      съвети за фиат стило

      колега ас съм собственик на стило от 1 година1.6 16 и съм много доволен кола на тази цена от друга марка с толкова екстри едва ли ще намериш относно разходите за обслужването каквато и кола да купиш според мен трябва да си приготвиш поне хилядарка

      Коментар


        #33
        Здравейте колеги,търся си кола за около 5-6 бона и си харесах едно Стило 1,9 жтд 115к.с. 2003г. 5 врати внос от франция.Продавача твърди,че е на 103 000 км и е със сервизна книжка. Цената на колата е 5300 лв. При огледа установих ,че коланите на предните седалки са увиснали и не се прибират дори и на ръка. Иначе компютърът не показва никакви грешки и колата пали от раз. Вдигнах капака и огледах за удари, но няма видими следи от такива. Консултирах се със сервиз и ми обясниха че има голяма вероятност колата да е претърпяла удар щом коланите не се прибират докрай. Също така ми се виждат много съмнителни тия километри да са реални и ми е любопитно дали има някакъв начин това да се провери чрез диагностика или ВИН номер.Дайте съвет дали според вас колата си струва.Ето и линк към обявата http://www.cars.bg/u213999Благодаря.

        Коментар


          #34
          Километрите и са бая над 100к, но това на диагностика се разбира.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #35
            Конкретно тая обява дето си дал, тая кола стои в сайта поне от 3 месеца.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

            Коментар


              #36
              emzo написа:
              Километрите и са бая над 100к, но това на диагностика се разбира.
              М даа така е. Не съм карал стило но забележете предно ляво колело как е влязло в подкалника-симптом на износено окачване-пружини,носачи,биалети.Това става за бая км.
              Fiat Brava 1.2,16в

              Коментар


                #37
                Благодаря ви за мненията колеги. Вашите мнения съвпаднаха с моите опасения така че търсенето продължава

                Коментар

                Working...
                X