Само ще ти кажа, че тоз двигател със скоростите, които описа в другата тема е неспособен на 4.0/100 разход.Показанието на трип-а се манипулира от 2-3 неща.Няма здрав тампона за двигателя, т.е. всички са здрави и всички са за смяна.Просто разни хора, разни идеали, на тебе не ти пречат явно.Бе нека си я купи пък да видим за 1-2 месеца дали няма да ги кихне 1500лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвет за фиат стило , да го купя ли
Collapse
X
-
След 1000 км ще кажа с положителност ,защото си записвам километрите и литрите наляно гориво . Просто до сега съм изминал 250 км с това Стило и още нищо не мога да кажа с положителност. :D Жалко че настъпи зимния сезон а Стилото е пролетно, лятно есенна кола за мен и сега карам джипката но след няколко месеца ще им разменя ролите и ще имам по пресни впечатления от него. :D
Коментар
-
Айде да се изкажа и аз, като един доста изпатил си собственик на Стило, разходите след покупката на едно Стило са наистина доста, както каза Емо едни 1500лв хвръкват от раз. Ако някой не ми вярва или просто има интерес, имам документ със всичките ми ремонти по Стилото до сега и мога да му го пусна да го разгледа.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Ами Стилото си е точно такова каквото го описва emzo.Колкото и да гледаш какво купуваш то си остава Стило заедно с неговите инженерни недомислици.Няма как да не смениш термостат,защото той просто си е отшъл за 2-3 години работа(а да не говорим за първите от 2001).Няма как да не смениш тампони защото са изработени от калпав каучук и на пръв поглед са здрави,а колата се тресе и скърца цялата.Или пък лагера на климатика...,защото японците са му хакнали един пиклив лагер,който по скоро е за стенен часовник отколкото за авто-климатик.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Така си е. Например на новото ми Стило още при покупката видях че ключа не може да влезе в патронника на задния капак и поисках да го сменят . Докато умуваха от къде и как даго закупят ми светна умната мисъл че така е подобре . Тъкмо ако опитват да го отворят то да не могат . А капака си се отваря като отворя предните врати . Заключа ли ги и той е заключен . Тъй че отпадна да хода на ключар ,не толкова че ще дам 20-30лв а защото така като че ли е по добре против кражба . :D Реално погледнато все пак купувам кола за 5 000 лв която като нова сигурно струва 30 000. Тъй че в реда на нещата си е и някой друг лев да се даде отгоре.После зависи кой колко км изминава на година . Аз примерно минавам от 12 до 15 хиляди на година с двете коли . Демек със Стилото минавам 7 000 км толкова колкото някои колеги ги изминават за 1 месец. :D Мерцедеса го купих 2000 г и тогава му смених ремъка минах 70 000 до тази година и така го продадох с този ремък от 2000 г . :D Тъй че има много ако .
Коментар
-
xaerial написа:Моето Стило го купих в края на Май, след като обикалях 2 седмици по автокъщите в Пд, Пз, Вт и Сф ... До момента (навъртени 10 000 км) не съм имал никакви ядове с колата ... Не мога да се съглася, че са чак толкова проблемни колиxaerial написа:emzo написа:За последните 1200км средният е 6.3/100До 160 км/ч около 6.2Повече от 8/100 извънградско не ми е давала, но и скоростта си беше ...... максималнатаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
iakvvu написа:Зависи колко държиш на детайлите и това всичко да е идеално по колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар