Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за Blow off

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнение за Blow off

Кажете си мнението за тези клапани.Искам да ги сложа на пунто гт.Ще имам ли проблеми с работата на колата?Кажете плюсове и миноси?Или е по добре да търся сток клапан или от ваг?Неискам да съска киха или некви такива,искам рециркулационен.

Ще ти върши работа

Коментар

но няма да съска грам това е най обикновен рециркулационен клапан не познавам фен на пунто който не иска да издиша
      Power Under Pressure

Коментар

Ми вече ми омръзна да издиша :D .Пък и след като пробвах рециркулационен,вече неискам и да си помислям за съскане и издишане.При този малък мотор е по добре да се възползваме и от малкото въздух които клапана може да върне,отколкото да го хабим.Ако беше двулитров мотора да но с това 1.4 .Да задам въпроса ми по друг начин.Кое е по добре да дам почти 100лв.за този клапан или да си взема един нов за ауди тт за 70лв.или втора употреба от ваг за 40-50лв.

Коментар

gituli написа:
          Да задам въпроса ми по друг начин.Кое е по добре да дам почти 100лв.за този клапан или да си взема един нов за ауди тт за 70лв.или втора употреба от ваг за 40-50лв.
          Мми аз лично щи отговоря по този начин :D - единия клапан е метален (демек е здрав достатъчно), мма е китаец (не е ясно до кога и как ше работи), другия клапан е Бош, мма е пластмасов (склонни са към скъсване на мембраната, особено при повишено налягане на турбото).Кое е по-добре според теб? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Мисля клапана за ауди ТТ 225 коня беше некъф по-усилен от на другите 1,8Т, тта ако намериш от такова може и да нема грижи (ако си переш на стандартния надув на пунто ГТ) :D

Коментар

аз това с въздуха грам не го рабрах как го изполваш и кое не изполваш при външните , но ти си знаеш взимай металния , пластмасовите много здават багаажа на по големи турбини
            Power Under Pressure

Коментар

Ехххх това е най-яката работа като имаш кола с турбо!Ако някой от вас ми каже някой който да ми сложи на мен такова нещо в Пловдив много ще съм му благодарен!При мен е по сложно защото аз нямам дросел клапа и към разтоварващия клапан въври и управление!

Коментар

Working...
              X